31 Μαρ 2015

Δραπέτευσε από τη φυλακή

Δεν δραπετεύουν μόνο στην Ελλάδα ... 

Ένας ένοπλος κρατούμενος δραπέτευσε νωρίς σήμερα το πρωί από νοσοκομείο της Βιρτζίνια όπου νοσηλευόταν και όπου -όπως μετέδωσε το CBS News- ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Ο κρατούμενος, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία ονομάζεται Γουόσεν Ασάγιε, νοσηλευόταν υπό την επίβλεψη ενός ιδιωτικού φρουρού ασφαλείας στο νοσοκομείο Inova Fairfax Hospital στο Φολς Τσερτς της Βιρτζίνια, απ’ όπου δραπέτευσε παίρνοντας το όπλο από τον φρουρό, ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter το αστυνομικό τμήμα της κομητείας Φέρφαξ.

Δεν είναι σαφές ποιός άνοιξε πυρ ή αν τραυματίστηκε κάποιος στο επεισόδιο, δήλωσε στο δίκτυο η εκπρόσωπος της αστυνομίας της κομητείας Φέρφαξ Έλεν Πίτμαν.Η αστυνομία απέκλεισε το νοσηλευτικό ίδρυμα και τους παρακείμενους δρόμους και ανακοίνωσε ότι ο δραπέτης κυκλοφορεί με το ειδικό νοσοκομειακό ένδυμα.
Οπτικό υλικό που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο από το τοπικό δίκτυο WJLA δείχνει έντονη αστυνομική παρουσία έξω από το νοσοκομείο και αρκετά περιπολικά στους παρακείμενους δρόμους.Εκπρόσωποι του νοσοκομείου, το οποίο βρίσκεται 24 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης της Ουάσινγκτον, δεν ήταν διαθέσιμοι να σχολιάσουν.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη