27 Φεβ 2015

Καράογλου: "Στη βιασύνη του να εκλεγεί Πρωθυπουργός, ο Τσίπρας δεν λογάριασε το εθνικό συμφέρον"


«Η διαπραγμάτευση της Ελλάδας με τους πιστωτές της, για να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα, πρέπει να γίνεται με επιχειρήματα, λογική και διάθεση συνεργασίας και όχι με αλαζονεία, ναρκισσισμό ή…
χολιγουντιανό στυλ » δήλωσε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 96,5 και στην εκπομπή «Εδώ Θεσσαλονίκη», με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Λαζόπουλο και Ειρήνη Εμινίδου.

Επισήμανε ακόμη ότι το πρόβλημα ρευστότητας που ταλανίζει την πατρίδα μας «είναι προϊόν της προεκλογικής και μετεκλογικής ανεύθυνης στάσης του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσουν για την Ελλάδα οι αγορές εξαιτίας των απαγορευτικών επιτοκίων», ενώ απέρριψε τη λογική της «δημιουργικής ασάφειας» που υιοθέτησε η νέα ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών επισημαίνοντας τον κίνδυνο «τον Μάρτιο να έχουμε πιστωτικό γεγονός στην πατρίδα μας, γιατί δεν θα μας φτάνουν τα χρήματα».

Ο κ. Καράογλου κράτησε σαφείς αποστάσεις και από τον περίφημο «εξορθολογισμό του ΦΠΑ» που μελετά η Κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι «αύξηση των φορολογικών συντελεστών δεν σημαίνει αυτόματη αύξηση εσόδων, ιδίως από τη στιγμή που οι Έλληνες πολίτες έχουν εξαντληθεί φοροδοτικά».

Τέλος επιτέθηκε προσωπικά στον κ. Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως «στη βιασύνη του να εκλεγεί Πρωθυπουργός δεν λογάριασε το εθνικό συμφέρον και αυτό η Ελλάδα θα το πληρώσει με παράσταση μνημονίου για άλλα δυο τουλάχιστον χρόνια».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη