27 Ιαν 2015

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΖΕΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΚΙΣΣΑ???

Σύμφωνα με το περιοδικό YES και την Εύα Νικολάου, η αρχή έγινε από την Κατερίνα Γκαγκάκη και η συνέχεια δόθηκε από τον Γιάννη Λάτσιο ο οποίος μάλιστα προφήτευσε ότι
σύντομα η Ζέτα Μακρυπούλια θα επιστρέψει στον ΑΝΤ1, δείχνοντας ότι η κόντρα που είχαν ανήκει οριστικά στο παρελθόν. 
Ο δρόμος για το γυρισμό στο κανάλι του Αμαρουσίου στρώθηκε. Όμως πίσω από τις λέξεις και της Γκαγκάκη και του Λάτσιου πολλοί θεωρούν ότι εκτός από ένα «γάμο» θα έχουμε και ένα «διαζύγιο». Ποια θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει; Οι φήμες οργιάζουν ότι η Δούκισσα Νομικού, το κορίτσι που αντικατέστησε ουσιαστικά τη Ζέτα, θα είναι εκείνη που θα… πληρώσει το μάρμαρο αφού ήδη οι πρώτες γκρίνιες έχουν ακουστεί.

Η Δούκισσα είναι δεδομένο ότι δεν περνάει και τις καλύτερες ημέρες της στον ΑΝΤ1, όσο κι αν κάποιοι το διαψεύδουν. Το εντυπωσιακό της ξεκίνημα στην παρουσίαση του «Dancing With The Stars» δεν είχε φέτος την ανάλογη συνέχεια, με αποτέλεσμα να είναι έκδηλος ο προβληματισμός για τα νούμερα του σόου. Σίγουρα η ευθύνη δεν είναι αποκλειστικά της Νομικού, αλλά και σε εκείνη καταλογίζει το κανάλι ότι έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη φετινή αποτυχία. 



apospasma.gr

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη