18 Δεκ 2014

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ!!!!!

Μπορεί η Κυβέρνηση και το Μαξίμου να δηλώνει ότι οι εκλογές θα αποφευχθούν και τα σενάρια να διαδέχονται το ένα το άλλο, αλλά ο κρατικός μηχανισμός έχει στην κυριολεξία «βαρέσει διάλυση».
Μόνο χθες παραιτήθηκαν έντεκα (11) γενικοί γραμματείς υπουργείων και πρόεδροι δημοσίων οργανισμών, προκειμένου να είναι υποψήφιοι στις εκλογές.

Μόνο χθες παραιτήθηκαν έντεκα (11) γενικοί γραμματείς υπουργείων και πρόεδροι δημοσίων οργανισμών, προκειμένου να είναι υποψήφιοι στις εκλογές.

Έχουμε και λέμε:
Την παραίτησή του υπέβαλε τη Δευτέρα, στον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Δημήτρης Παπαγιαννίδης προκειμένου να είναι υποψήφιος στο νόμο Λέσβου. Ο κ. Παπαγιαννίδης είχε επιχειρήσει και προ ημερών να παραιτηθεί, με αφορμή ένα τραγικό συμβάν στη Μυτιλήνη, αλλά η παραίτησή του δεν είχε γίνει δεκτή.

Ακολούθησαν ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Μιχάλης Κατρίνης, ο πρόεδρος και διευθύνον σύμβουλος του «Εθνικού Συστήματος Υποδομών Ποιότητας» (ΕΣΥΠ), Άγγελος Τόλκας, ο γγ Εμπορίου Στέφανος Κομνηνός, ο γενικός γραμματέας στο υπουργείο Δικαιοσύνης Άγγελος Τσιγκρής, η γενική γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου, ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων του υπουργείου Εργασίας Παναγιώτης Κοκκόρης, η γενική γραμματέας Πρόνοιας Έφη Μπέκου και ο υποδιοικητής του ΙΚΑ Κωνσταντίνος Παπαθανασίου.

Θα ακολουθήσουν μέχρι αύριο που λήγει η προθεσμία υποβολής παραιτήσεων, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος και ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) Δημήτρης Λιντζέρης και απ' ό,τι λένε οι πληροφορίες θα έχουμε και εκπλήξεις.


Με απλά λόγια ο κρατικός μηχανισμός, δηλαδή το «βαθύ κράτος», όχι μόνο παρέμεινε και παραμένει κομματικό παραμάγαζο, όχι μόνο προεξοφλεί τις εκλογές, σε αντίθεση με τις πρωθυπουργικές δηλώσεις, αλλά σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές για τη χώρα «βαράει διάλυση».

Με απλά λόγια, ακόμη κι αν η Κυβέρνηση υπερβεί τον Προεδρικό κάβο υπουργεία και κρατικοί μηχανισμοί θα κάνουν πάνω από ένα δίμηνο για να αρχίζουν να ρολάρουν μέχρι οι καινούργιοι Πρόεδροι και Γενικοί Γραμματείς να ενημερωθούν.

Όσο για τους παλιούς, αν τους «μαυρίσει» ο ελληνικός λαός, εδώ είμαστε να τους «βολέψουμε» και πάλι στον κρατικό μηχανισμό
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη