13 Οκτ 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗ FYROM: Εμφύλιος μεταξύ "Σλαβομακεδόνων" και "Αιγαιομακεδόνων";

Πάρα πολύ ενδιαφέρον βίντεο από τη FYROM, που θα σοκάρει τους φίλους μας "μειονοτικούς" του Ουράνιου Τόξου :
O ερευνητής - δημοσιογράφος Vasko Eftov, εξηγεί ότι οι Σλάβοι που ήρθαν (στα Σκόπια) από την "Αιγαιακή Μακεδονία" (έτσι αποκαλούν οι Σλάβοι φίλοι μας την περιφέρεια Μακεδονίας), είναι ....κρυπτοέλληνες και παράγοντας αποσταθεροποίησης της χώρας, καθώς την οδηγούν σε περιπέτειες με την περίφημη "αρχαιοποίηση", την προσπάθεια δηλαδή να υφαρπάξουν την ιστορία της Μακεδονίας και να την προσαρμόσουν στα Σλαβικά μέτρα.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Πρωθυπουργός της FYROM Nicola Gruevski είναι "Αιγαιομακεδόνας"

Το συμπέρασμά του στο τέλος, ανοίγει έναν πολύ ενδιαφέροντα κύκλο συζητήσεων. Λέει ότι:

"Οι (ψευτο)Μακεδόνες από τη Βαρντάρσκα Μακεντόνια, θα πρέπει να εξεγερθούν εναντίον των (ψευτο)Μακεδόνων από την Αιγαιακή Μακεδονία. Αυτή είναι μια βάση για εμφύλιο πόλεμο" !!!

Μετά τα προβλήματα λοιπόν που έχουν οι Φυρομιανοί με τους Αλβανούς, γεννιέται ένα νέο μέτωπο, που ανατρέπει όλα τα δεδομένα : "Βαρδαρσκι (γηγενείς) Σλαβομακεδόνες εναντίον Ελλήνων Σλαβομακεδόνων".

Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη την οποία θα πρέπει να παρακολουθήσει στενά το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, καθώς αλλάζει άρδην τα εθνοτικά δεδομένα στην περιοχή.

Και όπως σας προειδοποιήσαμε, σε λίγο καιρό θα σκάσει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ βόμβα, που θα αλλάξει όλη την ιστορία της Μεσογείου και που έχει να κάνει με τον Τσάρο Σαμουήλ, τα οστά του οποίου πρέπει να επιστρέψει οπωσδήποτε η ελληνική πλευρά στους Βούλγαρους, πριν είναι αργά!

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη