25 Οκτ 2014

Εφιαλτικές στιγμές για ζευγάρι ηλικιωμένων στην Κοζάνη

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων ανθρώπων (85χρονος & 73χρονη) στην Οινόη Κοζάνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει το θέμα, γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα (Σάββατο), δύο άγνωστοι άνδρες (ψηλός και κοντός, αλλοδαποί, όπως ...
ανέφεραν τα θύματα της ληστείας), που φορούσαν κουκούλες, αφού παραβίασαν το παράθυρο της οικίας τους (ανοίγοντας προηγουμένως το παντζούρι), τους ακινητοποίησαν και υπό την απειλή σκεπαρνιού, απέσπασαν χρηματικό πόσο 2500 ευρώ και χρυσαφικά αξίας περίπου 10.000 ευρώ. Οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, με αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από την ισόγεια μονοκατοικία και στο οποίο επέβαιναν συνεργοί τους.
Όπως λένε κάτοικοι του χωριού, που μίλησαν στο kozan.gr, το τελευταίο διάστημα είχαν αντιληφθεί την παρουσία άγνωστων αλλοδαπών στην περιοχή, οι οποίοι έδειχναν σα να βρίσκονται σε “αναγνωριστική” αποστολή. Tα θύματα της ληστείας ζουν μόνιμα στη Γερμανία και έρχονται στην Οινόη το καλοκαίρι, μέχρι και τα τέλη του Οκτώβρη.
Σε εξέλιξη βρίσκονται, μέχρι κι αυτή την ώρα, οι έρευνες των ανδρών της Ασφάλειας Κοζάνης, για τον εντοπισμό των δραστών.
- See more at: http://www.kozan.gr/post/182982#sthash.L6MsYAVi.dpuf
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη