21 Οκτ 2014

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !

του Βλάση Γωγούση
«Πολιτειακή ανωμαλία, βία και αντισυνταγματική συμπεριφορά» καταγγέλλει ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρος Φορτσάκης, λέγοντας ότι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «ηγήθηκαν», σε παραβίαση της κεντρικής πύλης του Ιδρύματος, που οδήγησε στην είσοδο...
φοιτητών στον χώρο της Πρυτανείας ».

Οι τρεις βουλευτές εξέφρασαν την αντίθεσή τους, για την πολιτική ελέγχου όσων μπαίνουν στο πανεπιστημιακό χώρο και ετόνισαν ότι «πρέπει να είναι ελεύθερη η είσοδος στον πανεπιστημιακό χώρο.»

Τελικά , φίλοι αναγνώστες, καταντήσαμε ένας γελοίος Λαός., λέω εγώ , με αποτέλεσμα εν ονόματι της ( κακώς νοούμενης Δημοκρατίας ) να μπερδεύουμε τα δικαιώματα των πολιτών με τους παληκαρισμούς ( λόγω ασυλίας) κάποιων βουλευτών.
(εξηγούμαι : δεν αναφέρομαι στους συγκεκριμένους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μόνο αλλά και σε όποιους βουλευτές ΟΛΩΝ των κομμάτων κάνουν ανεπίτρεπτη χρήση της ασυλίας τους).

Εν προκειμένω ερωτώ :

Σε ποιο πολιτισμένο μέρος του κόσμου μπορεί να μπαινοβγαίνει ανεξέλεγκτα όποιος νάναι στον Πανεπιστημιακό χώρο ;

Το Πανεπιστήμιο και οι Υπηρεσίες του προορίζονται για την σπουδή και την μόρφωση των φοιτητών, ΜΟΝΟ !.

Βεβαιότατα, γονείς, οχήματα καθαριότητος, οχήματα προμηθευτών , υπάλληλοι κοινωφελών οργανισμών ( ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΛΤΑ κ.α.π.) και άλλοι, πρέπει να εισέρχονται περνώντας όμως υποχρεωτικά από τις πύλες εισόδου όπου και θα ελέγχονται.

Δεν ξέρω αν στο σπίτι σας , στο χωριό σας κύριοι βουλευτές , μπαινοβγαίνει ελεύθερα όποιος νάναι αλλά ο Πανεπιστημιακός χώρος ανήκει στον Ελληνικό Λαό και προορίζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο για τις σπουδές των παιδιών του.

Φθάνει πια, επαναστάτες της πεντάρας , αηδία το καταντήσατε με την κομματικοποίηση των φοιτητών και με έναν αισχρού τύπου συνδικαλισμό όπου οι τραμπούκοι ΟΛΩΝ των παρατάξεων αλληλοδέρνονται τραβολογώντας τα «πρωτάκια» για να τα εγγράψουν στον δικό τους κομματικό χώρο.
¨ Σ`ένα « Πανεπιστημιακό ( δήθεν) άσυλο» , όπου ο προαύλιος χώρος είναι ρυπαρός και όπου οι μικροπωλητές, οι άτυποι μετανάστες και ένα σωρό δυστυχισμένα «εξαρτημένα» άτομα αποτελούν ένα απαράδεκτο μόνιμο θέαμα.
Σ`ένα – κατ επίφασιν ονόμαζόμενο – ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ , του οποίου οι εξωτερικοί και οι εσωτερικοί τοίχοι είναι έμφορτοι από αλληλεπικαλυπτόμενες χιλιάδες πολιτικές αφίσες και βρομισμένοι με ηλίθια ή υβριστικά ή και αισχρά –πολλές φορές- συνθήματα !
Και , το σπουδαιότερο , ερχόμαστε ύστερα και καμαρώνουμε διότι- όπως διάβαζα προχθές- 5 Ελληνικά Πανεπιστήμια συγκαταλέγονται ΜΕΤΑΞΥτων …..800 ΠΡΩΤΩΝ του ΚΟΣΜΟΥ !!

Φούλαααααααααααα , τα χάπια μου , δεν το αντέχω άλλο φίλοι αναγνώστες , δεν το….γλυτώνω !

Δρ Βλάσης Γωγούσης


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
( για το…..εγκεφαλικό μιλάμε !).
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη