21 Οκτ 2014

Κάτι τέτοιοι τύποι Αντώνη Σαμαρά, γκρέμισαν τον Κώστα Καραμανλή! Πρόσεχέ τους!

Σύμφωνα με δημοσιευμά του ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ(19-10-2014) πίσω από τον διορισμό του κ. Δ Καριπίδη υιού του πρώην Βουλευτή Σερρών κ. Αναστάσιου Καρυπίδη, βρίσκεται ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ Θ Λεονταρίδης 
Μάλιστα στο δημοσιευμά γίνεται αναφορά και στον
πρώην βουλευτή κ. Καριπίδη για τον οποίο όπως γράφει ο κ. Λεονταρίδης έκανε προσπάθεια να τον διορίσει διοικητή στο ΓΝ Σερρών αλλά συνάντησε την άρνηση του τότε υπουργού κ. Α. Γεωργιάδη.
Το δημοσίευμα αναφέρει και ένα συστημα ανταλλαγών που έχουν μεταξύ τους εδώ και χρόνια οι δύο πολιτικοί με αποκορύφωμα ο κ. Καρασμάνης να έχει επιστημονική συνεργάτη την σύζυγο του κ. Λεονταρίδη και ο τελευταίος την κόρη του κ. Καρασμάνη.
Ψευδή χαρακτήρισε χθες τα όσα γράφονται στο δημοσίευμα η συζηγος του κ. Λεονταρίδη σε τηλεοπτικό σταθμό των Σερρών και ισχυρίθηκε ότι ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ θα προβεί σήμερα σε διάψευση! (Μη γελάτε, το είπε…)
Καμμία όμως διάψευση δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής ,αντίθετα ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ δηλώνει σήμερα ότι θα επανέλθει στο θέμα αναφέροντας ότι δέχθηκε επιστολή διάψευσης από τον κ. Λεονταρίδη
Το θέμα αυτό φαίνεται να έχει απασχολήσει και τον Μέγαρο Μαξίμου το οποίο είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένο από τους δύο Υπουργούς οι οποίοι σε δύσκολες στιγμές δημιουργούν επιπλέον προβλήματα στην εικόνα της Κυβέρνησης.
Δεν μπορεί την ώρα που υποφέρει ο Έλληνας Πολίτης, βουλευτές της ΝΔ και μάλιστα ΥΠΟΥΡΓΟΙ της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, να φαίνεται ότι έχουν κάνει αλλαξομπιμπ μεταξύ τους με γυναίκες και κόρες σε συμβούλους των γραφείων τους, για να μη φύγει ούτε ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!
Νόμιμο είναι, ΗΘΙΚΟ ΟΜΩΣ;

Πάρε τη μαγκούρα πρόεδρε Αντώνη και... χτύπα.
Κάτι τέτοιοι τύποι αρχισαν να …ξηλώνουν το πουλόβερ του Κώστα Καραμανλή!

ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη