22 Οκτ 2014

Ανεμομαζιώματα Αδωνοσκορπίσματα

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης
Τεράστιος θόρυβος προκλήθηκε από την κόντρα μεταξύ του καταδικασμένου για τρομοκρατία Ν. Μαζιώτη και του καταδικασμένου να μας τρομοκρατεί Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Άδωνις διερωτήθηκε, ορθώς, δημοσία πώς είναι δυνατόν να επιτρέπεται σε έγκλειστο για τρομοκρατία να μιλάει από τηλεφώνου σε συγκέντρωση με θέμα «Ένοπλος Αγώνας, Επαναστατικό Κίνημα και Κοινωνική Επανάσταση». Τον άκουσαν οι Αρχές και απέτρεψαν την τηλεφωνική παρέμβαση, εξ ου και η μήνις Μαζιώτη κατά Αδώνιδος, τον οποίον θα ήθελε ο αρχιδεπαναστάτης να δει κρεμασμένο ανάποδα στην πλατεία Συντάγματος.
Ευκαιρία δεν έχασαν οι παπαγάλοι του Μαξίμου με την πρωθιέρεια της παραπληροφόρησης και του ξεκατινιάσματος κερά Σοφία, η οποία διεμαρτυρήθη εντόνως για τη στοχοποίηση, λέει, της ζωής βουλευτή του ελληνικού Κοινοβουλίου. Πάλι εμείς θα την πληρώσουμε με ενίσχυση της φρουράς του Αδώνιδος, ο οποίος, παρεμπιπτόντως δεν έβγαλε κιχ για την κυκλοφορία του βιβλίου του Κουφοντίνα «17Ν». Από εκδοτική αλληλεγγύη στον Αντώνη Λιβάνη, εκδότη του βιβλίου και πρώην εξ απορρήτων του Αντρέα;
Εκείνο για το οποίο δεν μίλησε κανείς είναι ότι η εκδήλωση με θέμα «Ένοπλος Αγώνας, Επαναστατικό Κίνημα και Κοινωνική Επανάσταση» πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου. Αλήθεια ρε φιλάρες, από πότε πληρώνω εγώ ο μαλάκας φόρους για να συντηρείται, μεταξύ άλλων, ένα ΑΕΙ, στο οποίο θα πραγματοποιούν τις εκδηλώσεις τους αδαπάνως γκρουπούσκουλα που εξετάζουν με σοβαρότητα πώς θα συντρίψουν το κράτος που τους επιτρέπει να ανταλλάσσουν σκέψεις και απόψεις για την κατάλυσή του; Αλήθεια, θα μπορούσε να πραγματοποιήσει η «Χρυσή Αυγή» συνέδριο στο ΕΜΠ με θέμα «Τα αγαθά της 21ης Απριλίου 1967» και να κάνει τηλεφωνική παρέμβαση ο Μιχαλολιάκος από τον Κορυδαλλό; Σημασία, λοιπόν, έχει το αν επετράπη στον Μαζιώτη η τηλεφωνική παρέμβαση ή το πού πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, στην οποία θα μιλούσε τηλεφωνικώς;
Τί έχει να πει επ’ αυτού η κερά Σοφία; Δεν έχει εκεί ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει αμπάριζα; Κι’ ο κ. Φορτσάκης, Πρύτανης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, που μας είπε ότι δεν μπορεί να μπαινοβγαίνει όποιος θέλεις στο Πανεπιστήμιο ανελέγκτως; Τί γνώμη έχει επ’ αυτού; Πάντως, μετά τη σφαιρική ενημέρωση που είχα από όλους τους εμπλεκομένους στα επεισόδια του Πανεπιστημίου, δεν κατάλαβα τί ακριβώς έγινε. Ποιοί πλακώθηκαν μεταξύ τους; Οι διοικητικοί υπάλληλοι με τους φοιτητές ή με τους βουλευτές; Οι βουλευτές με τους φοιτητές ή με τις πρυτανικές Αρχές; Ας με φωτίσει κάποιος!
Σωτήριος Καλαμίτσης
Επιστήθιος φίλος του γιατρού Γωγούση, σφόδρα δε πιθανόν και ομόκελλος σε φυλακές τύπου Γ΄
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη