21 Οκτ 2014

Ευτυχισμένοι "Πειρατές" μετά τη συνάντηση με Μπουτάρη

Οι «Πειρατές στην Θεσσαλονίκη» τηρώντας την προεκλογική τους δέσμευση για συνεργασία με τις παρατάξεις για την προώθηση των προτάσεων τους, συναντήθηκαν σήμερα με τον...
Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Ανάπτυξης Χασδάι Καπόν και δημοτικών υπαλλήλων στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του δήμου.

Στην συνάντηση ο επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης Δημήτρης Παπαμιχαήλ κατέθεσε τις προτάσεις των «Πειρατών» στον τομέα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, της ηλεκτρονικοποίησης και για γενικότερα τεχνολογικά ζητήματα που μπορούν να βοηθήσουν τον δήμο και τους δημότες του τόσο στην εξυπηρέτηση των πολιτών όσο και στην εξοικονόμηση οικονομικών πόρων.

Οι Πειρατές ονομάζουμε τις ηλεκτρονικές αλλαγές που προτείνουμε για την πόλη, «civic hacking» από τον διεθνή όρο για την κοινωνική και ηλεκτρονική αλλαγή.

Οι Πειρατές αποκομίσαμε την αίσθηση ότι οι προτάσεις μας έτυχαν της αποδοχής τόσο από τον δήμαρχο όσο και από τον αντιδήμαρχο. Μεταξύ άλλων μας τόνισαν σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πως σκοπός τους είναι να διευκολύνουν τη ζωή του δημότη της πόλης μέσα από τις παγκόσμιες θέσεις των Πειρατών.

Η συνάντηση θα επαναληφθεί μετά την μελέτη των προτάσεων των Πειρατών από τις υπηρεσίες του δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι οι επαφές των Πειρατών ξεκίνησαν πρόσφατα με μια ανεπίσημη συνάντηση με τον Στ. Καλαφάτη ενώ θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τους επικεφαλής και των υπόλοιπων δημοτικών παρατάξεων.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη