24 Οκτ 2014

Γ.Παπανδρέου: "Δεν θα αφήσω το Μπένι να διαλύσει το κόμμα"

Πού 'σαι Γιώργο: μεταξύ μας τώρα, εσύ το διέλυσες το κόμμα, αλλά κι εσύ να μην το ΄κανες, πάλι θα διαλυόταν. Ήρθε απλά η ώρα του. Όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος. Καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε, αλλά τώρα ....
ήρθε η ώρα να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ και να γεννηθεί στη θέση του ένα νέο σοσιαλιστικό στα λόγια και νεοφιλελεύθερο στην πράξη φιλοαμερικανικό κόμμα. Δυστυχώς όμως αργείτε και το κενό κάλυψε ο ΣΥΡΙΖΑ και το Ποτάμι.

Όπως ΕΣΥ ξέρεις καλύτερα απ΄τον καθένα, ο ελληνικός λαός θέλει το κόμμα του να έχει:
-όσο το δυνατόν πιο αριστερό λόγο
-όσο το δυνατόν πιο δεξιά πράξη
-ηγέτες που θα δίνουν λόγο κάθε μέρα στην Αμερική και θα είναι πιστά όργανα "ιδρυμάτων"

Εσύ έχεις όλα τα προσόντα, αλλά αργείς. Κάνε δικό σου νέο κόμμα με αριστερή φρασεολογία όπως πάντα, αφού τα σοσιαλιστικά παραμύθια γοητεύουν τις μάζες των ηλιθίων και αν κερδίσεις τις εκλογές κάνε επιτέλους όσα δεν μπορεί να κάνει ένα "δεξιό" κόμμα: απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, απελευθερώσεις επαγγελμάτων, αποκρατικοποιήσεις, ιδιωτικά πανεπιστήμια, μείωση του κράτους, ξένες επενδύσεις, ΣΔΙΤ , κλπ. όσα δηλαδή έκαναν όλες οι ισχυρές χώρες του κόσμου.

Θα σε προλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ όμως (ή το Ποτάμι), που θα κυβερνήσει λίγο πιο δεξιά από τη Θάτσερ. Αυτό είναι καλό για σένα, γιατί το μεγάλο αγκάθι των απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων, θα το χειριστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, που θα κάνει όπως πάντα (όπως κι εσύ, όπως ο Σαμαράς) τα αντίθετα από αυτά που υπόσχεται, δηλαδή όπως ΕΣΥ ξέρεις πολύ καλά- θα απολύσει πολύ πράμα και θα σε διευκολύνει να κερδίσεις τις μεθεπόμενες εκλογές!

Όσο για το Μπένι;
Δεν χάνεται αυτός, είναι μεγάλη γάτα. Πάντα θα επιπλέει και πάντα θα είναι μέσα σε κάποιο σχήμα, είτε αριστερό, είτε δεξιό, είτε αριστεροδεξιό, είτε κεντρώο, είτε οικουμενικό.
Να τον εξαφανίσεις δεν μπορείς. Αυτός, μπορεί να εξαφανίσει εσένα. Οπότε μη βιάζεσαι.Η σειρά σου είναι στις μεθεπόμενες εκλογές, όχι στις επόμενες. Στις επόμενες...σιωπή μαζί με τον Κωστάκη.

Ο σύντροφος
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη