31 Οκτ 2014

Μα ποιός είναι αυτός ο τόσο τυχερός "Χρήστος Στοϊλος";

Κοίτα να δεις τι πρόσεξε ο δαιμόνιος blogger "Νευρομάντης":

Σε όλες τις κληρώσεις γνωστού δημοσιογραφικού site, που μοιράζει δώρα, κερδίζει πάντα ένας Χρήστος Στοϊλος !


Η απάντηση του enikos.gr για τους νικητές των διαγωνισμών

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη διαδικτυακή συζήτηση, κυρίως στα social media σχετικά με τον διαγωνισμό του enikos.gr με δώρο ένα i phone 6. Νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε ο κ. Χρήστος Στοϊλος.

Ο κ. Στοϊλος έχει συμμετάσχει και σε άλλους διαγωνισμούς και έχει κερδίσει σε ακόμη δύο . Συνολικά έχει αναδειχθεί νικητής μετά από ηλεκτρονική κλήρωση σε τρεις διαγωνισμούς από τους 33 που έχουν γίνει έως και σήμερα.

Για τους διαγωνισμούς αλλά και την διαδικασία της κλήρωσης νικητή, υπεύθυνη είναι η Εταιρεία Avanyx με την οποία η Enikos A.E έχει σύμβαση συνεργασίας.

Το enikos.gr δεν παρεμβαίνει σε κανένα επίπεδο στη διαδικασία και κάθε φορά ανακοινώνει επίσημα το όνομα του νικητή.





Η απάντηση της εταιρείας Αvanyx



"Αγαπητοί αναγνώστες,


Το φαινόμενο επαναλαμβανόμενου νικητή έχει απασχολήσει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αρκετές φορές και μάλιστα σε πολύ μεγάλους διαγωνισμούς.

Ο λόγος για τον όποιο συμβαίνει δεν έχει να κάνει με παρεμβάσεις στη διαδικασία της κλήρωσης αλλά με την πρόθεση ορισμένων συμμετεχόντων να επενδύσουν χρήματα στις κληρώσεις αποστέλλοντας πολλά sms. Άλλες φορές δικαιώνονται και κερδίζουν κάποια από τα δώρα και άλλες όχι.

Ο συγκεκριμένος νικητής έχει κερδίσει 3 δώρα από τα συνολικά 81 δώρα του enikos.gr, σε διάστημα 62 εβδομάδων και 33 διαγωνισμών.

Έχει συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς του enikos.gr και έχει ιδιαιτέρα υψηλή συμμετοχή σε αρκετούς από αυτούς. Λόγω αυτού του γεγονότος αυξάνονται κατακόρυφα οι πιθανότητες να αναδειχθεί νικητής.

Στους διαγωνισμούς με πολλά δώρα οι όροι του διαγωνισμού δεν του επέτρεπαν να κερδίσει και δεύτερο δώρο, όσο αυξημένη κι αν ήταν η συμμετοχή του. Στους υπόλοιπους διαγωνισμούς όμως μπορούσε να συμμετάσχει κανονικά.

Η κλήρωση είναι αδιάβλητη, δεν επεμβαίνει ανθρώπινο χέρι και τα όνοματα των νικητών ανακοινώνονται δημόσια και επίσημα. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι έχουμε απαντήσει σε καθένα ξεχωριστά που έστελνε email για το συγκεκριμένο θέμα δίνοντας τις απαραίτητες διευκρινίσεις.
Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας και είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση για τους νικητές, αλλά και για τον τρόπο ανάδειξής τους στο 210 8788004 και στο info@avanyx.eu."

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη