9 Σεπ 2014

ΣΟΚ:Σε κωματώδη κατάσταση ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ τραγουδιστής… [photos]

Σοκ προκαλούν οι εικόνες του αγαπημένου τραγουδιστή, που τον δείχνουν σε ...
κωματώδη κατάσταση σε κρεβάτι νοσοκομείου Σύμφωνα με την διάγνωση των γιατρών ένα ακόμη ποτό μπορεί να τον σκοτώσει αφού τα όργανα του έχουν καταστραφεί από το αλκοόλ!

Ο Deryck Whibley, ο frontman της ροκ μπάντας «Sum 41» θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα «ανέβασε» τις εν λόγω φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media γράφοντας:

«Έπινα πολύ κάθε μέρα. Μέχρι μία βραδιά που ενώ καθόμουν στο σπίτι και σερβίρω στον εαυτό μου ακόμα ένα ποτό για να δω μία ταινία, ξαφνικά άρχισα να μη νιώθω καλά.

Δεν χρειάζεται να πω ότι φοβήθηκα πολύ. Τελικά συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να πιω πια. Εάν πιω ακόμα ένα ποτό θα πεθάνω», έγραψε.

Πηγή: Είναι τόσο πολλά τα sites που δημοσιεύουν τη συγκεκριμένη μπαρούφα, αφού ο τραγουδιστής είναι τόσο πασίγνωστος, όσο είναι η Μαριάννα Ντούβλη στη Νικαράγουα και τόσο πολλές οι επισκέψεις στη συγκεκριμένη είδηση, που είναι 1η σε αναγνωσιμότητα σήμερα, επειδή ο κόσμος ψοφάει να διαβάζει μανιασμένα, ειδήσεις για επώνυμους, που χάσαμε την πηγή. Αλλά τι σημασία έχει;

όργιο με φοιτητές και φοιτήτριες

Οργια σε χαμάμ στις Σερρες


κι ένα θέμα που δεν ενδιαφέρει κανέναν: 

Αντιρατσιστικό : Ολοκληρώθηκε η ψήφιση του

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη