29 Σεπ 2014

Απίστευτο δυστύχημα στο μετρό της Κωνσταντινούπολης

Ένα απίστευτο δυστύχημα με θύμα έναν 33χρονο επιβάτη του μετρό σημειώθηκε στο μετρό της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή ο επιβάτης τραυματίστηκε σοβαρά όταν μια μεταλλική βέργα που είχε ξεχαστεί στις γραμμές τρύπησε το πάτωμα του βαγονιού στο οποίο βρισκόταν και διαπέρασε το ισχίο του, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες και αξιωματούχοι.
Η λειτουργία του μετρό διακόπηκε για λίγη ώρα μετά το ατύχημα, όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
Ο δήμος της Κωνσταντινούπολης σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι το συμβάν ερευνάται, αλλά δεν έδωσε καμιά περαιτέρω πληροφορία για το πώς συνέβη το ατύχημα.
Τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι η σιδερόβεργα που τραυμάτισε τον 33χρονο Φατίχ Τζομπάν είχε ξεχαστεί εκεί μετά τις πρόσφατες εργασίες στον σιδηρόδρομο στην ευρωπαϊκή πλευρά της μεγαλύτερης πόλης της Τουρκίας.
Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εγχείριση αφαίρεσης της μεταλλικής ράβδου από το σώμα του.
Το ατύχημα προστίθεται σε μια σειρά τέτοιων περιστατικών στην Τουρκία, ιδίως σε χώρους εργασίας.
Πριν από λίγες ημέρες 10 εργάτες έχασαν τη ζωή τους όταν ο ανελκυστήρας στον οποίο βρίσκονται έκανε ελεύθερη πτώση από ύψος 32 ορόφων. Το δυστύχημα αυτό τελεί ακόμη υπό έρευνα.
Τον περασμένο Μάιο, 301 ανθρακωρύχοι έχασαν τη ζωή τους στη πόλη Σόμα της δυτικής Τουρκίας, στο πιο πολύνεκρο εργατικό δυστύχημα στη σύγχρονη ιστορία της χώρας. Και για αυτό το τραγικό συμβάν η έρευνα είναι σε εξέλιξη.
Πηγή: ΑΜΠΕ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη