17 Σεπ 2014

«Αν έρθει ο Τσίπρας, στις τράπεζες δεν θα μείνει ούτε ένα ευρώ» (ενώ με σας έμεινε....)

Η πολιτική είδηση της ημέρας ήταν η -φερόμενη ως- δήλωση του βοηθού Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά (προφανώς την ίδια άποψη έχει και ο Πρωθυπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος), ότι ....
αν έρθει ο Τσίπρας, στις τράπεζες δεν θα μείνει ούτε ευρώ. Γιατί , με σας κ.Σαμαροβενιζέλε έμεινε;



Τέλος πάντων, η ουσία δεν είναι αυτοί οι πολιτικαντισμοί, αλλά το γεγονός ότι όλοι ξέρουμε (και ο Σαμαροβενιζέλος), ότι η διακυβέρνηση Τσίπρα θα είναι η πιό "δεξιά" που είχε ποτέ ο τόπος, όπως γίνεται παντού, σε όλο τον κόσμο, από κόμματα που αυτοαποκαλούνται "αριστερά", αλλά οι ηγέτες τους συχνάζουν σε ινστιτούτα (brookings), λέσχες, ιδρύματα και Αμερiκανικά πανεπιστήμια, εκεί δηλαδή που γίνεται η κατήχηση της νέας τάξης, ο έλεγχος του μαθητή και στη συνέχεια η ανακήρυξή του σε μέλος της διεθνούς μαφίας κυβερνητών, που απολογούνται στους εντελοδόχους τους, δηλαδή στη "νέα τάξη". 

Όπου "νέα τάξη" δεν είναι καμιά αόρατη έννοια, αλλά ένα χειροπιαστό σύστημα εξουσίας, που στην κορυφή της πυραμίδας του έχει τους ιδιοκτήτες του πλανήτη Rothchilds και στα πιό κάτω πατώματα τους υπόλοιπους τραπεζίτες και χρηματιστές, που διαλέγουν πρόθυμους κυβερνήτες, τους μυούν στις στοές και τους στέλνουν στις χώρες τους έτοιμους να υπηρετήσουν τις τράπεζες και το κεφάλαιο και φυσικά όχι το λαό τους.

Κι αυτό το κάνουν πολύ αποτελεσματικά, όσοι στα νιάτα τους και όταν ήταν στο 3% ήταν "αριστεροί". Αυτοί γίνονται οι καλύτεροι δεξιοί υπηρέτες της τάξης των Rothchilds.

Ο Τσίπρας δεν θα κάνει τίποτε διαφορετικό. Θα πάρει από τις τσέπες του λαού, ό,τι αφήσουν οι Σαμαροβενιζέλοι υπέρ των τραπεζιτών και των funds, υπέρ των Αμερικανών και των ισχυρών. Αν ήταν να πικράνει τους δυνάστες, δεν θα τον άφηναν να γίνει Πρωθυπουργός ! Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Θα έχουμε μια ακόμη καρα-δεξιά κυβέρνηση, του Τσίπρα αυτή τη φορά, λίγο πιο ακροδεξιά απ΄αυτή του άλλου "αριστερού" στα λόγια Γιώργου Παπανδρέου και λίγο πιό δεξιά από αυτή του Σαμαροβενιζέλου.

Το μόνο που θα αλλάξει με πιθανή αλλαγή κυβέρνησης, είναι το όνομα αυτού που θα μας ρουφάει το αίμα με το καλαμάκι. Δεν θα τον λένε Αντώνη ή Βαγγέλη, θα τον λένε Αλέξη. Το ότι θα μας το ρουφάει είναι 1.000% σίγουρο.

Και το ξέρετε ΟΛΟΙ. Ακόμη και οι παλιοί σύντροφοι  του Τσίπρα ξέρετε ότι θα κυβερνήσετε καραδεξιά, πιό δεξιά δεν γίνεται και θα είστε τα καλύτερα παιδιά της διεθνούς τραπεζικής μαφίας, της Αμερικανικής πρεσβείας και του ΝΑΤΟ.

Γιατί είστε απλά δεξιοί του κερατά. Καραδεξιοί. Δεξιότεροι δεν γίνεται.

Βασίλης Προκοπίδης

Υ.Γ. Από το ΝΑΤΟ πότε θα μας βγάλετε ρε "αριστεροί" σύντροφοι; (όσοι λίγοι αριστεροί μείνατε στο ΣΥΡΙΖΑ). "Φονική μηχανή" το ανεβάζατε, "δολοφονική συμμορία" το κατεβάζατε, όταν είχατε 3%. Τότε που είστε στο 30% τι έγινε; Δεν θα μας βγάλετε τελικά; Τι σόι αριστεροί είστε, που θα έχετε τη χώρα μέσα σε αυτή τη "δολοφονική συμμορία";
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη