29 Σεπ 2014

Αφήστε τα συλλυπητήρια για τον Κατσούλη και πείτε μας ποιοί ήταν οι δολοφόνοι

Ένας - ένας οι πολιτικοί στέλνουν δελτίο τύπου με τα συλλυπητήριά τους για το θάνατο του Κώστα Κατσούλη, του φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια..
των επεισοδίων, που είχαν σημειωθεί στο γήπεδο του Ηροδότου και τελικά απεβίωσε σήμερα.
Δηλαδή, δολοφονήθηκε από κάφρους των γηπέδων.
Σημειώνεται ότι για την υπόθεση, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε τέσσερα άτομα για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση. Μετά το θάνατο του Κατσούλη, οι κατηγορίες θα μετατραπούν σε δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή και κατά συναυτουργία.

Πείτε μας λοιπόν τα πάντα για τους 4 δολοφόνους. Ρίξτε τα φλας επάνω τους κι αφήστε τα υποκριτικά συλλυπητήρια.  Ο ρόλος της δικαιοσύνης σε τέτοιες υποθέσεις είναι ...αστείος. Δεν συνετίζει κανέναν, το ότι κάποτε, κάπου, θα γίνει με 30-40 άτομα στο κοινό ένα δικαστήριο και μετά ένα εφετείο.
Τιμωρία είναι το φως. Το άπλετο φως, πάνω στις φάτσες των δολοφόνων. Δείξτε την ανάκρισή τους live στην τηλεόραση. Κάτι σαν Big brother. Και βάλτε κάμερες την ώρα που αφοδεύουν. Με ζουμ. Να νοιώσουν ότι σε αυτή τη ζωή δεν μπορείς να κρύβεσαι τόσο εύκολα και υπό την μπερδεμένος μέσα στη μάζα να σκοτώνεις.
Για να μπει στο μυαλό του επίδοξου επόμενου μαλάκα δολοφόνου ότι θα γίνει μεγάλη φίρμα.

Να το κάνω πιό λιανά;
Πας στο γήπεδο και βλέπεις ένα μαλάκα να ουρλιάζει και να βρίζει όσο χυδαία μπορείς να φανταστείς επί 90 λεπτά.
Ε, σκέψου τώρα, ότι στις 11 το βράδυ της Κυριακής, οι παρουσιαστές της Αθλητικής Κυριακής, λένε:
"και τώρα θα παρακολουθήσουμε τον κ.Τάδε Ταδόπουλο, που μένει στην οδό Αβγδ 123 και είναι εφοριακός στη Χ εφορία, πώς συμπεριφέρθηκε στο γήπεδο".
Μια κάμερα κάνει ζουμ,μονοπλάνο, στον Ταδόπουλο και τον βλέπει όλη η Ελλάδα και τα παιδιά του, η πεθερά του, οι συνάδελφοί του, η πρώην γκόμενα, ο μπατζανάκης, να ουρλιάζει επί 90 λεπτά . Θα το ξανάκανε αν είχε το φόβο του φωτός;

Σάκης

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη