29 Σεπ 2014

Η Σίσσυ Φειδά "τα πήρε στο κρανίο" με τον Μένιο Φουρθιώτη. Τι απαντά ο δημοσιογράφος

Το Σάββατο το μεσημέρι είδαμε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά του καναλιού Ε με παρουσιαστή τον Μένιο Φουρθιώτη, την μητέρα της Σίσσυς Φειδά, Μαίρη, να ξεσπά εναντίον της κόρης της και...
να λέει πως δεν θέλει να την ξέρει και δεν πρόκειται να πάει στον γάμο. Το θέμα ήταν πολύ, πάρα πολύ, μα πάρα πολύ πιασάρικο, είναι αυτό που ψάχνει κάθε "μεσημαεριανάδικο" ή "γκοσιπάδικο" καθώς ο "λαός" θέλει αχόρταγα να βλέπει να αποκαθηλώνονται "επώνυμοι", να διασύρονται και να ξεφτιλίζονται όπως η Σίσσυ Φειδά, που πραγματικά θα πρέπει να ήρθε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση καθώς η ίδια της η μητέρα την ξεφτίλισε παρουσιάζοντάς την σαν μια πολύ κακόψυχη ψωνάρα.

Ο ντόρος που δημιουργήθηκε ενόχλησε την μέλλουσα νύφη Σίσσυ, που μέσω του Twitter έδωσε την απάντηση της, όχι στη μητέρα της, αλλά στον παρουσιαστή.

Χθες το απόγευμα, η αρχιτέκτων και παρουσιάστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της ένα άρθρο με τίτλο «Μένιος Φουρθιώτης: Ο "κλόουν" που το παίζει κύριος» στο οποίο περνούν γενεές δεκατέσσερις τον παρουσιαστή για το παρελθόν του ως μάνατζερ της Τζούλιας με κάποια άλλα περιστατικά. Το ζήτημα είναι όμως ότι δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι δίκαιο να ρίξει το φταίξιμο στον παρουσιαστή κι όχι στην μητέρα της που μίλησε με τέτοιο τρόπο για εκείνη, δικαιολογημένα ή όχι.

Η απάντηση του Μένιου Φουρθιώτη

"Και για όσους λένε...εγώ ακούω μόνο Ανθρώπους που είναι οι τηλεθεατές και αυτοί μας κρίνουν.", απάντησε λακωνικά ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής.


Απίστευτο ξεκατίνιασμα της Σίσσυς Φειδά

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη