6 Αυγ 2014

ΣΟΚ! Τέλος ΟΛΩΝ των ελληνικών εξαγωγών στη Ρωσία !

Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών παραμένει αμήχανος παρατηρητής των εξελίξεων και απλά δένεται ακόμα πιο σφιχτά στο άρμα της υποτέλειας στη "Δύση" και τους Αμερικανούς, που όμως...
δεν λένε να βάλουν το χέρι στην τσέπη, δεν έχουν δώσει ούτε ένα δολάριο στην Ελλάδα, δεν έχουν επενδύσει ούτε ένα δολάριο, δεν εισάγουν τίποτε από την Ελλάδα και δεν στέλνουν τουρίστες στην Ελλάδα. Οι ΗΠΑ μόνο ξεζουμίζουν την Ελλάδα, μόνο παίρνουν και ποτέ δεν δίνουν. Ή μάλλον δίνουν: διαταγές στους υποτελείς πολιτικούς αυτής της γελοίας αποικίας,που τρέχουν ασθμαίνοντες να εκτελέσουν για να έχουν την εύνοια των δυναστών.

Την απαγόρευση όλων των αγροτοδιατροφικών προϊόντων από τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων και των πουλερικών, αλλά και όλων φρούτων και των λαχανικών από τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. ανακοίνωσε πριν από λίγο η....
κτηνιατρική υπηρεσία της Ρωσίας σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

Νωρίτερα απόψε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε το διάταγμα το οποίο προβλέπει την «απαγόρευση ή τον περιορισμό για έναν χρόνο» των εισαγωγών αγροδιατροφικών προϊόντων που προέρχονται από τις χώρες οι οποίες επιβάλλουν οικονομικές κυρώσεις στη Ρωσική Ομοσπονδία, όπως ανέφερε το Κρεμλίνο σε ανακοίνωση που εξέδωσε.
«Με σκοπό την προστασία των εθνικών συμφερόντων της Ομοσπονδίας της Ρωσίας (. . .) διατάσσω να απαγορευτούν ή να περιοριστούν για έναν χρόνο οι εισαγωγές στη ρωσική επικράτεια ορισμένων ειδών γεωργικών προϊόντων, πρώτων υλών και διατροφικών προϊόντων» από τις χώρες οι οποίες «αποφάσισαν να θέσουν σε ισχύ οικονομικές κυρώσεις» εναντίον της Ρωσίας, ανέφερε ο Πούτιν.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη