2 Αυγ 2014

Ο Νότης Μαριάς απαντά για το διορισμό του γιού του στην Ευρωβουλή

Τι χούι το ΄χουν αυτά τα παιδιά των πολιτικών να θέλουν να διορίζονται όλα στο δημόσιο και κανένα στον ιδιωτικό τομέα !
Οργισμένος με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει διορίσει ...
μέλη της οικογένειάς του στη Βουλή εμφανίστηκε ο ευρωβουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο κ.Μαριάς εξαπέλυσε επίθεση κατά όλων εκείνων που αναπαρήγαγαν την είδηση χωρίς ούτε καν, όπως είπε, να τον πάρουν ένα τηλέφωνο.

«Δέχομαι μια επίθεση λάσπης και συκοφαντίας από βασικές εφημερίδες και blogs. Δεν διόρισα ούτε τα παιδιά μου στη Βουλή, ούτε στην Ευρωβουλή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαριάς και χαρακτήρισε την αναπαραγωγή της είδησης ως «απαράδεκτη, προσβλητική και συκοφαντική».

«Θεωρητικά θα μπορούσα να έχω ως επιστημονικούς συνεργάτες τους γιους μου, όμως δεν το έκανα γιατί τα παιδιά μου κάνουν χρόνια τώρα επιστημονική καριέρα στο εξωτερικό» τόνισε ο ευρωβουλευτής, προσκομίζοντας παράλληλα και σχετικά έγγραφα που δείχνουν ότι ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με την συνεργασία του γιου του Γεώργιου με το ευρωκοινοβούλιο.


«Θα προστατέψω την τιμή και την υπόληψη την δική μου και της οικογένειας μου και στα αστικά και στα ποινικά δικαστήρια» ξεκαθάρισε.

Ο άλλος γιός του Νότη Μαριά, Φοίβος Μαριάς είναι οπαδός του ακροαριστερού σχηματισμού ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ζει στη Γαλλία

Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, κινείται ο γιος του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Φοίβος Μαριάς. Ο νεαρός παρά το γεγονός ότι ο πατέρας του ανήκει σε ένα κίνημα που έχει απόψεις που ανήκουν πιο πολύ στην δεξιά , παρά στην αριστερά, έχει επιλέξει άλλο πολιτικό χώρο και μάλιστα στην εξτρεμιστική αριστερά. Εξάλλου και πριν τις εκλογές του Ιουνίου έκανε …σπάσιμο στον πατέρα του και στο κόμμα του, αφού καλούσε όλο το κόσμο, με αρθρογραφία του στο επίσημο site της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, να συστρατευτούν με το κόμμα. Ο τίτλος του κειμένου ήταν “Στις 17 Ιούνη στηρίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ [του Φοίβου Μαριά] http://www.antarsya.gr/node/607

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη