29 Αυγ 2014

Κάτω τα χέρια από τις Σκουριές

Τι έγινε παιδιά, τελείωσε η τουριστική σεζόν και τώρα που φορτωθήκατε και δεν έχετε δουλειά αρχίσατε πάλι τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και τα δεκαήμερα στις Σκουριές; Και αναρωτιέμαι που είναι η πραγματική αγάπη για τον τόπο σας;


Γιατί δεν σηκώνετε το ανάστημά σας και γι’ αυτά που συμβαίνουν δίπλα σας; Δεν είναι ξεφτίλα να τα κάνετε γαργάρα ή μήπως δεν σας ενδιαφέρει που οι θαλάσσιες ακτές έχουν μετατραπεί σε οικόπεδα, δεν σας αφορούν οι συρματοπλεγμένες παραλίες και τα κτίσματα που έχουν κλείσει τις προσβάσεις στην θάλασσα;
Οι συναγωνιστές σας από το Μεταγγίτσι και όχι μόνο, που αγωνιούν για το δάσος των Σκουριών έχουν καταπατήσει δασικές εκτάσεις και τις έχουν κάνει οικόπεδα, κτήματα και ελαιώνες. Για κάντε την αυτοκριτική σας και αφήστε τους κοινωνικούς αγώνες – όπως τους ονομάζετε κατά της επένδυσης.
Με δυο λόγια κάτω τα χέρια σας από τις Σκουριές γιατί είναι ο μόνος τρόπος να κρατηθεί η περιοχή μας ζωντανή ακμαία και προσοδοφόρα και όχι μόνο με τον πρωτογενή τομέα που κανείς δεν τον εμπόδισε ούτε τον εμποδίζει αν αναπτυχθεί. Και εσείς συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ, μην ξεχνάτε ότι το 80% του κόσμου δε σας στηρίζει, προσγειωθείτε αφήστε τις παλαιοκομματικές μεθόδους και ελάτε σε επαφή με την πραγματικότητα.
Απομονώστε αυτούς που μιλούν για πολιτική ανυπακοή καταδικάζοντας συγχρόνως και τα γνωστά επεισόδια που πήραν το δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν βλέπετε την οικονομία της περιοχής πόσο πολύ βελτιώθηκε με την επένδυση των Σκουριών; Σεβαστείτε επιτέλους τους μεταλλωρύχους , και τον τόπο μας!

Ευχαριστώ Νίκος Γαλάνης Αγροτοκτηνοτρόφος - Μεταλλωρύχος
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη