17 Ιουλ 2014

Eνα λαμπρό νέο παιδί.

Ο λόγος για τον 29χρονο ειδικό φρουρό που επέδειξε μεγάλη τόλμη και θάρρος καταδιώκοντας τον Μαζιώτη χωρίς να σκεφθεί τη ζωή του.


Παράδειγμα προς μίμηση ένα τόσο νέο παλικάρι που αυτός πρέπει να είναι το είδωλο των νέων μας σε μια κοινωνία που έχουν εκλείψει όλες αυτές οι αξίες που προσδίδουν στην ανθρώπινη ύπαρξη. Μόλις 29 ετών, παντρεμένος με ένα παιδάκι, είναι ο ειδικός φρουρός που έδωσε χθες μάχη σώμα με σώμα με τον επικίνδυνο τρομοκράτη Νίκο Μαζιώτη στο κέντρο της Αθήνας λίγο πριν τη σύλληψή του.
Ο καταγόμενος από την Πάτρα Ν.Π., o oποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα στην ευρύτερη περιοχή συμμετέχοντας στην επιχείρηση «Θησέας» για το παρεμπόριο,χωρίς να λογαριάσει τον κίνδυνο για τη ζωή του καταδίωξε τον Μαζιώτη στα στενά του Μοναστηρακίου. Ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα. Ο επικίνδυνος τρομοκράτης, όταν ένιωσε ότι εγκλωβίζεται από παντού φέρεται να πυροβόλησε εναντίον του ειδικού φρουρού τουλάχιστον δύο φορές.
Η μία σφαίρα σταμάτησε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο του ειδικού φρουρού και η δεύτερη τον βρήκε στο μηρό, προκαλώντας του διαμπερές τραύμα.
Ο ειδικός φρουρός μεταφέρθηκε αμέσως μετά το περιστατικό στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμιά ανησυχία. Με τον ειδικό φρουρό επικοινώνησε τηλεφωνικά χθες και ο πρωθυπουργός, ενώ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο.

Ολοι μας ευχόμαστε ασφαλώς γρήγορα περαστικά και ΓΕΡΟΣ στο σπίτι του και την οικογένεια του.

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη