10 Ιουλ 2014

Ας με συγχωρήσει ο Θεός πάτερ, αλλά ….

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Σεβασμιώτατε Πειραιώς Σεραφείμ,
Ως γέννημα θρέμμα του Πειραιώς παρακολουθώ την πορεία σας και θαυμάζω τα έργα σας που αγκαλιάζουν όλο τον κόσμο, προ πάντων δε τους αναξιοπαθούντες και κατατρεγμένους. Θαυμάζω..
και την ευθύτητα και οξύτητα, με την οποίαν υπερασπίζεσθε τις θέσεις σας. Βέβαια, δεν μπορώ να πω! Όταν σας είδα να βραβεύετε τον Κοντομηνά, σφίχτηκε η καρδιά μου. Ίσως να συνέτεινε σ’ αυτό και το γεγονός ότι βρεθήκατε στη σκηνή μαζί με τον δήμιο του Έλληνα ασθενή Μπουμπούκο. Δεν μου άρεσε εκείνη η φάση, αλλά σκέφτηκα ότι είσθε άνθρωπος και σφάλλετε. Δεν είσθε Θεάνθρωπος.

Xθες, όμως, διάβασα ότι προέβητε στην ακόλουθη δήλωση:
«Ἀπό τήν ἐνασχόληση μέ ἀνακριτικά καθήκοντα ἀρκετά χρόνια στήν Ἐκκλησιαστική Δικαιοσύνη, ἔχω τήν δυνατότητα νά ἐκφράσω δημόσια τήν γνώμη μου ἀναφορικά μέ τήν παρανόμως δημοσιοποιηθείσα πρόταση τοῦ Ἀντιεισαγγελέως Πλημμελειοδικῶν ’Αθηνῶν καθ’ ὅ μέρος ἀφορᾶ αὐτή στόν Πρόεδρο τῆς ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιῶς καί ἐκλεγέντα πρῶτο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιῶς κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ἀναφέρων ὅτι εἶναι ἀτεκμηρίωτη καί χωρίς οὐσιώδη στοιχειοθέτηση καί κατά ταῦτα ἀποβαίνει ἕωλος, ἀβάσιμος καί ἀνεπέρειστος.
Ὅσον ἀφορᾶ στούς δημοσιοποιηθέντας διαλόγους πού φέρονται δῆθεν ἐμπλέκοντας τόν κ. Μαρινάκη δέν ἔχουν καμμία ποινική ἀξιολόγηση.
Ἑπομένως ὅλη αὐτή ἡ ἀπαράδεκτη ὑπόθεση ἀναφορικά μέ τόν Πρόεδρο τῆς ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εἶναι πομφόλυγα ἡ ὁποία ἐντός ὀλίγου χρόνου θά διαρραγῆ μετά κρότου.»

Ίσως να έχετε δίκιο, οπότε σας παρακαλώ πολύ να με συνδράμετε στα ακόλουθα:

Α] να μελετήσετε τη δικογραφία, με βάση την οποία δικάζεται ο Σωκράτης Κόκκαλης την 13.11.2014 στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών και να μου πείτε, αν το κατηγορητήριο θα διαρραγή μετά κρότου ή άνευ. Ξέρετε, είναι ο daddy του Πέτρου, του κολλητού του Βαγγέλη. Αφού γνωρίζετε τόσο καλά τον Βαγγέλη που είναι αθώος, δεν μπορεί αυτός ως αθώος να κάνει παρέα με τον γιό ενός μη αθώου. Θα αναμένω.

Β] να μου πείτε, αν ο Κοντομηνάς είναι και αυτός αθώος. Ή μήπως πρέπει να εκλάβω τη μη τοποθέτησή σας επί της περιπτώσεώς του στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ως απόδειξη ενοχής του; Ξέρετε, αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν πήρατε θέση επί των εναντίον του κατηγοριών, απλώς και μόνον επειδή δεν είναι επί κεφαλής του πολυπληθούς ολυμπιακού εκκλησιάσματός σας.

Γ] έχω τρεις πάμφτωχους πελάτες που δεν είχαν την τύχη να σας δώσουν να διαβάσετε τις δικογραφίες, με τις οποίες παραπέμπονται να δικασθούν. Θα είχατε αντίρρηση να σας τις στείλω, για να μου πείτε τη γνώμη σας επί τη βάσει της πλούσιας ανακριτικής εμπειρίας σας, η οποία ενισχύεται υπερμέτρως, οφείλω να πω, από την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος; Να σημειώσετε, όμως, ότι είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού, αν η πληροφορία αυτή χρησιμεύει σε κάτι.

Πάντως, ομολογώ ότι αν κάποιος άχριστος σας αποκαλέσει τραγόπαππα μετά από την ανωτέρω δήλωση, δεν θα έχω τί να του πω εις αντίλογον. Ίσως, όμως, τον στείλω να τον περιποιηθούν εκεί δίπλα στο λιμάνι κάτι 18χρονα ανεγκέφαλα που έχουν για Θεό μόνον τον Ολυμπιακό και φωνασκούν ασκόπως επί 24ώρου βάσεως προς εκτόνωσιν. Φαντάζομαι ότι έχοντας διαβάσει τις δηλώσεις σας, αυτά τα παιδιά θα έχουν εμπεδώσει πλήρως ότι ένας είναι ο Θεός, ο Ολυμπιακός, και επί της γης εκπρόσωπος αυτού ο Σεραφείμ εκ δεξιών του Βαγγέλη καθήμενος. Οπότε, αντιλαμβάνεσθε ότι ο βλάσφημος θα φάει το ξύλο της αρκούδας.

Σωτήριος Καλαμίτσης – πιστός, αλλ’ όχι έμπιστος
Επιστήθιος φίλος του γιατρού Γωγούση, σφόδρα δε πιθανόν και ομόκελλος
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη