29 Ιουλ 2014

Συλλυπητήρια της δημοτικής αρχής για το θάνατο του υπαλλήλου του Δήμου Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση για το θάνατο του Χρήστου Τουντούρη, που τραυματίστηκε σοβαρά σε εργατικό ατύχημα στο μηχανουργείο του Δήμου Θεσσαλονίκης, εξέδωσε ο δήμος. Αναλυτικά:

«Ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, το Δημοτικό Συμβούλιο και η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένεια και στους οικείους του 48χρονου δημοτικού υπαλλήλου Χρήστου Τουντούρη ο οποίος έχασε σήμερα τα ξημερώματα τη μάχη για τη ζωή.

Ο εκλιπών ήταν πατέρας δύο παιδιών και εργαζόταν με την ειδικότητα του Τεχνίτη στο μηχανουργείο του Δήμου Θεσσαλονίκης (Τμήμα Επισκευής και Συντήρησης Οχημάτων). Υπήρξε θύμα εργατικού ατυχήματος που συνέβη στις 21 Ιουλίου 2014 και λόγω του σοβαρού τραυματισμού του νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης εκφράζοντας τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου που υπήρξε μέλος της ευρύτερης οικογένειας του Δήμου επισημαίνει ότι η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αξία και είναι πρωταρχικό της μέλημα.

Τα επίσημα αποτελέσματα της ιατρικής έρευνας σχετικά με τα αίτια του θανάτου του άτυχου υπαλλήλου αναμένονται ακόμα, ενώ παράλληλα η Διοίκηση έχει προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες για τη διερεύνηση των συνθηκών του ατυχήματος. Επίσης είναι σε εξέλιξη η σχετική διερεύνηση από την Επιθεώρηση Εργασίας, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου.

Η κηδεία του Χρήστου Τουντούρη θα γίνει αύριο, Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014 και ώρα 10.00 στον Ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής στη Μενεμένη»
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη