12 Ιουν 2014

Η μάνα σου μπορεί να σε χαίρεται λεβέντη μου. Η ΕΛ.ΑΣ.;


Είδα και ξαναείδα άναυδος το βίντεο με τον «άνδρα» των ΜΑΤ να καταφέρνει με τη γροθιά του πισώπλατο χτύπημα σε μία απολυμένη καθαρίστρια που διαμαρτυρόταν. Αυτός 1,85 ύψος τουλάχιστον με κράνος και την ασπίδα να τον προστατεύει από την κατά δύο κεφάλια κοντύτερή του...
γυναίκα που ακουμπούσε στην ασπίδα του. Ίσως και να πίεζε την ασπίδα του με τα οπίσθιά της, όπως έγραψε το απλώς γελοίο dexiextrem.
Τόσο ύπουλο και άνανδρο χτύπημα! Έχω δει και σκληρότερες «μάχες» «ανδρών» των ΜΑΤ με πολίτες. Με αίματα, με λιποθυμίες. Αλλά αυτό το άνανδρο χτύπημα ξύπνησε μνήμες χουντικών βασανιστών. Μου θύμισε τις διηγήσεις μαρτύρων στη δίκη των βασανιστών τη δεκαετία του ΄70. Μάρτυρες περιέγραφαν την εκπαίδευση των νεαρών ΕΣΑτζήδων που τους ενστάλαζε μίσος και αδικαιολόγητη ανωτερότητα, οι οποίες τους μετέτρεπαν σε κτήνη.
Διάβασα, επίσης ότι διετάχθη ΕΔΕ για τον εν λόγω «άνδρα» των ΜΑΤ.
Ρε Κικίλια, άσε τις άχρηστες ΕΔΕ. Διάταξε τον θαρραλέο αυτό άνδρα να παρουσιασθεί αύριο 07:30 στο γραφείο σου και ρίξε του μια πισώπλατη γροθιά στο κεφάλι, καθώς τον περνάς και ένα κεφάλι. Και μετά φτύσε τον αναφωνώντας «Φτου σου ρε ξεφτίλα».

Σωτήριος Καλαμίτσης


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη