15 Ιουν 2014

Αντέχεις να δεις αυτές τις φωτογραφίες;

Δεκάδες φωτογραφίες της "ειρήνης" που άφησαν πίσω τους οι Αμερικανοί στο Ιράκ. Αν αντέχεις....

Στα χέρια της σουνιτικής τζιχαντιστικής οργάνωσης που μέχρι πρότινος ήταν γνωστή ως Αλ Κάιντα στο Ιράκ βρίσκεται η βόρεια επαρχία Νινευή, με πρωτεύουσα τη Μοσούλη, περιοχές των κοντινών επαρχιών Κιρκούκ και Σαλαχεντίν, καθώς και η Φαλούτζα και τμήματα του Ραμάντι στη δυτική επαρχία αλ-Άνμπαρ που καταλήφθηκαν προ έξι μηνών.


Αξιωματούχοι των ιρακινών υπηρεσιών ασφαλείας επιβεβαίωσαν ανωνύμως στο πρακτορείο Associated Press ότι ισλαμιστές κατέλαβαν το Τικρίτ και αγνοείται η τύχη του τοπικού κυβερνήτη. Ταυτόχρονα φθάνουν από το Ιράκ πληροφορίες για μάχες μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και τζιχαντιστών νοτιότερα, στη Σαμάρα.

δες λοιπόν δεκάδες φωτογραφίες από την επέλαση των φανατικών μουσουλμάνων Τζιχαντιστών ανταρτών στο Τιγκρίτ ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ σκηνές της απόλυτης ανθρώπινης κτηνωδίας αυτών των φανατικών ζώων, που έπιασαν αιχμαλώτους αυτούς που βλέπεις να περιμένουν την εκτέλεσή τους:

η λεζάντα των Τζιχαντιστών ανταρτών, που διέπραξαν αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, στην επίσημη ιστοσελίδα τους, είναι :
"Ο Θεός είναι μεγάλος και χάρη στον Θεό, αυτοί οι εχθροί του Θεού ταπεινώθηκαν από Σουνίτες επειδή παραβίασαν την ιερότητα του Θεού. Δεν είναι απλά μια σφαγή, είναι ένδειξη αφοσίωσης στο Ισλάμ"

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη