21 Μαΐ 2014

Ψωμιάδης: "΄Ολοι οι δεξιοί να ψηφίσουν ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ"

Και ο Μάκης Στεργίου στην εκδήλωση !
Με τη φράση «απόψε η Θεσσαλονίκη μίλησε, απόψε η Θεσσαλονίκη δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό και τη στέλνει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο» ξεκίνησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης το ...χαιρετισμό στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Porto Palace, όπου πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη (20/5) η κεντρική εκδήλωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη. Παρουσία του Προέδρου της «Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό» Βύρωνα Πολύδωρα, του Αντιπροέδρου Νίκου Νικολόπουλου, των υποψήφιων ευρωβουλευτών Αναστασίας Μανωλοπούλου-Νικολοπούλου, Γεώργιου Χαρισόπουλου, Ησαΐα Κωνσταντινίδη, Τζέιμς Χριστόφορου Σώντερς, Μάριου Ευθυμιόπουλου, Μαρίας Πολύζου και Νικόλαου Θεοχάρη, ο κ. Ψωμιάδης σημείωσε στο χαιρετισμό του: «Δεν θα είμαστε η έκπληξη των ευρωεκλογών, αλλά ο μεγάλος νικητής.

Η ¨Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό¨ θα εκπροσωπηθεί στο επόμενο ευρωκοινοβούλιο. Εμείς,», τόνισε ο κ. Ψωμιάδης, «είμαστε η πραγματική, ατόφια ΝΔ και καλούμε όλους τους δεξιούς, όλους τους πατριώτες να συστρατευτούν μαζί μας, να σταθούν εμπόδιο σε αυτό τον ανελέητο σχέδιο εξόντωσης του ελληνικού λαού, κοινωνικό, οικονομικό και πνευματικό.»


Για «κατάσταση κοινωνικής εκκαθάρισης» την οποία βιώνει ο ελληνικός λαός έκανε λόγο στην ομιλία του ο Πρόεδρος του κόμματος Βύρωνας Πολύδωρας, ο οποίος υπογράμμισε ότι η Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό συγκροτήθηκε με στόχο «τη σωτηρία του ελληνικού λαού». 


«Η συμμορία Σαμαρά-Βενιζέλου ήρθε σε μια νύχτα να κάνει τους νοικοκυραίους διακοναραίους» πρόσθεσε, σημειώνοντας πως η Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό δεν θα αφήσει το λαό απροστάτευτο στα χέρια των τοκογλύφων.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιος Παπαθεμελής που στηρίζει την Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό, ο Πρόεδρος του Κινήματος «Δημοκρατία Πολιτών», Δημοσθένης Τάκος-Γάκος που συνεργάζεται με το κόμμα, ο πρώην υφυπουργός Αδάμ Ρεγκούζας, ο πρώην βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ Ηλίας Φωτιάδης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών για τη Θεσσαλονίκη μας» Μάκης Στεργίου, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποστράτων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης Γιώργος Αναστασιάδης, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα Αθανάσιος Θάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεοφάνης Παπάς κ.α.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη