12 Μαΐ 2014

Ντοκιμαντέρ για τον Μ.Αλέξανδρο από τους Σκοπιανούς

Αναμενόμενο ήταν. Οι Σλάβοι πλαστογράφοι της ιστορίας της Μακεδονίας, προχωρούν ακάθεκτοι (και ανεμπόδιστοι, αφού η "κοινή γνώμη" στην Ελλάδα δεν ενδιαφέρεται - ξέχασε ήδη την υπόθεση "άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου στην Αθήνα) στον εθνικό τους μύθο και ..
έτσι, γυρίζουν στα στούντιο "Mala Stanica", με μυστικότητα, ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Έλληνα στρατηλάτη, που σε λίγα χρόνια, κανείς στον πλανήτη δεν θα ξέρει ότι ήταν Έλληνας, αλλά συμπατριώτης του Νίκολα Γκρούεσκι.
Και επειδή δεν φείδονται χρημάτων, φανταζόμαστε ότι δεν θα αργήσει η ώρα, που θα ρίξουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, για να κάνουν ένα παγκόσμιο blockbuster με Χολιγουντιανό σκηνοθέτη, πρωτοκλασάτους ηθοποιούς παγκόσμιας εμβέλειας, ώστε να περάσουν την προπαγάνδα τους.
Κακά τα ψέμματα, με τόση επιμονή που έχουν οι Σλάβοι να γίνουν Μακεδόνες και τόση αδιαφορία που δείχνουν οι Έλληνες, το αξίζουν....Και θα τα καταφέρουν να μην υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος σε λίγα χρόνια στον κόσμο, που να ξέρει ότι "εστιν ουν Ελλας και η Μακεδονία".
Οι Έλληνες, θα ζουν το δικό τους μύθο, ότι δήθεν φταίει η Ελλάδα, που έχασε την ευκαιρία στη δεκαετία του ΄90, να βρει μια λύση, επειδή ήταν πολύ σκληρή. Αυτή η "άποψη" είναι η αιτία της ήττας στο "Σκοπιανό". Ποτέ δεν υπήρξε η παραμικρή χαραμάδα συνεννόησης, οι Σκοπιανοί,. ποτέ (π-ο-τ-έ!) δεν διανοήθηκαν να συζητήσουν κάποιο όνομα, κι όμως, 20 χρόνια μετά, συνεχίζουν κάποιοι ηλίθιοι Έλληνες να σερβίρουν στην κοινή γνώμη το ίδιο παραμύθι, ενοχοποιώντας την Ελλάδα, ενώ ξέρουν ότι οι Σκοπιανοί, ποτέ (π-ο-τ-έ!) δεν θα συζητούσαν ή θα συζητήσουν αλλαγή του συνταγματικού τους ονόματος, που έχουν ήδη (επειδή πολλοί στην Ελλάδα το ξεχνούν) και είναι (είναι ήδη!) νέτα-σκέτα Μακεδονία.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη