31 Μαΐ 2014

Ο λογιστής, η τηλεφωνήτρια και ο Θεοχάρης...

Έμεινε έκπληκτος, λογιστής από τη Θεσσαλονίκη, όταν τηλεφώνησε "μέσα στα...
νεύρα του" στη Γενική Γραμματεία Εσόδων, ζητώντας να μιλήσει με τον Χάρη Θεοχάρη και να διαμαρτυρηθεί για το "σύστημα που τον πετούσε έξω" και δεν δέχονταν τα σωστά στοιχεία του πελάτη του.

Η τηλεφωνήτρια της Γενικής Γραμματείας Εισόδων...συνέδεσε ΑΜΕΣΩΣ τον λογιστή με τον κ. Γενικό ο οποίος άκουσε το πρόβλημα και σε λιγα λεπτά αργότερα το έλυσε ο ίδιος!

Ο φοροτεχνικός Θωμάς Σκέντος αιφνιδιάστηκε ευχάριστα, τόσο που ρώτησε τον κ Θεοχάρη... πέντε φορές αν είναι αυτός ή κάποιος συνεργάτης του!

Σε παρατήρηση της υπογράφουσας ότι ο διορισμένος κύριος Θεοχάρης, έχει απειλήσει τους φορολογούμενους με φυλακή αν χρωστούν έστω και ...5 ευρώ, πήρα την "πληρωμένη" απάντηση ότι "ο νόμος δίνει τέτοιες κι άλλες τόσες αρμοδιότητες στον κ Γενικό κι αν θέλουμε να τα βάλουμε με κάποιον και να διαμαρτυρηθούμε, αυτός βρίσκεται στα κόμματα της συγκυβέρνησης που τον ψήφισαν ή στην Τρόικα που τον επέβαλε"!

ΥΓ: Όπως αποδεικνύεται από τη συγκεκριμένη περίπτωση, είδηση πλεον δεν ειναι όταν ο αρμόδιος δεν βγαίνει στα τηλέφωνα, αλλά όταν βγαίνει και δίνει ΑΜΕΣΕΣ λύσεις

melkar4@yahoo.gr
φωτο Σάββας Αυγητίδης

http://www.mediasoup.gr/node/88137#.U4mm-s0B1-A.facebook
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη