19 Μαΐ 2014

Βγαλμένος από τώρα από Μπουτάρης, 40 μονάδες διαφορά θα έχει απ΄τον Καλαφάτη τη δεύτερη Κυριακή

Από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής, το ποσοστό του Μπουτάρη θα είναι 36% (+-2%) και του Καλαφάτη 26% (_+2%). Έχουμε λοιπόν ήδη μια διαφορά 10% όπως άλλωστε προέβλεψε ο "βλάχος". Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ 10%, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 8% και των Οικολόγων, ΚΚΕ και λοιπών "προοδευτικών δυνάμεων" 5%. Σύνολο άλλο 23%.
Οι Χρυσαυγίτες μισούν τη ΝΔ του Σαμαρά, καθώς επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο στο κυνήγι της, οι δε "προοδευτικοί" μεγάλωσαν με την ατάκα...
"να μη βγει η δεξιά".

Κανείς τους δεν θα ψηφίσει "υποψήφιο της ΝΔ". Μάλιστα, διάφοροι "δεξιοί", δεν έχουν πρόβλημα να ψηφίσουν υποψήφιο που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ (Μπουτάρης). Αντιθέτως, πασόκος δεν δίνει ψήφο σε νεοδημοκράτη, ακόμη κι αν είναι πατέρας του!

Επιπλέον -κι αυτό είναι άλλη μια απώλεια 10% για τον Σταύρο- οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της ΝΔ, που δεν εκλέγονται, συνηθίζουν να "λακίζουν" στο δεύτερο γύρο. Δεν θα πάνε ούτε οι ίδιοι να ψηφίσουν! Άλλωστε δεν διακρίνονται για τη μαχητικότητά τους κι αν σας ρωτήσουμε αυθόρμητα, πόσους υποψήφιους του Καλαφάτη γνωρίζετε, δεν θα θυμηθείτε παραπάνω από 3 ! 

Και τέλος, ο Καλαφάτης έκανε το ίδιο λάθος που κάνουν όλοι οι "δεξιοί": παρουσίασε πρόγραμμα !!!

Όταν κανείς σε αυτόν τον τόπο δεν ενδιαφέρεται για το "πρόγραμμα". Ο Μπουτάρης βγήκε  και είπε αλανιάρικα, ωμά και σταράτα "δεν έχουμε πρόγραμμα, θα το κάνουμε μετά τις εκλογές, γιατί τώρα βαριόμαστε να ασχολούμαστε με τέτοιες λεπτομέρειες" και δεν έχασε καμιά ψήφο για αυτό! Ο κόσμος δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για "προγράμματα" και πραγματικές ικανότητες διοίκησης, παρά μόνο για το ντόρο και τον χαβαλέ. Ψηφίζει αυτούς που παίζουν τα κανάλια και τον Μπουτάρη τον έπαιζαν μανιωδώς, γιατί έβγαζε ειδήσεις. Όχι βέβαια για το πρόγραμμά του ! Κανείς δεν έμεινε στη ...λεπτομέρεια, ότι ο Μπουτάρης, δεν έκανε πράξη ΟΥΤΕ ΜΙΑ από τις 20 δεσμεύσεις του, των εκλογών του 2010 !!! Μα ούτε μία! Αλλά κανείς δεν ενοχλήθηκε.

Στο "κεντροδεξιό" στρατόπεδο, δεν εννοούν να το καταλάβουν με τίποτε. Τα ίδια έκανε κι ο Γκιουλέκας, που έχασε πολύτιμο χρόνο γράφοντας "πρόγραμμα" (το οποίο δεν διάβασε ΚΑΝΕΝΑΣ ψηφοφόρος) την ώρα που ο Μπουτάρης έκανε δημόσιες σχέσεις, επαφές με ΜΚΟ, "κοινότητες" και "μειονότητες" που φέρνουν ψήφους και κολλητηλίκια με οικονομικούς παράγοντες.

Με αυτά και μ'αυτά, καλό θα είναι να ακυρωθεί η δεύτερη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, να γλιτώσουμε και τα έξοδα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη