28 Απρ 2014

Η Ν.Δ. εξέδωσε ανακοίνωση για το γάμο Δανιηλίδη - Ζιγκερίδη

Παρέλειψε όμως να γράψει, ποιόν υποψήφιο στηρίζει τελικά. Βασικότατη παράλειψη. Τελικά, ποιόν υποστηρίζει; Ξαναρωτάμε, μπας και το εμπεδώσουν: Ποιόν υποστηρίζει η ΝΔ στη Νεάπολη. Να ξαναρωτήσουμε;  Όνομα;
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Οι υπόγειες διαδρομές και το προξενιό των τελευταίων μηνών κατέληξαν σε γάμο! Η πα-σχαλιάτικη «στρακαστρούκα», που επιχειρείται από διάφορα κέντρα και ΜΜΕ να παρουσιαστεί σαν πυρηνική βόμβα, δεν μας εξέπληξε καθόλου. Ήταν αναμενόμενη και προαποφασισμένη.
Αφιερώνουμε όλη τη δακρύβρεχτη «ξανθοπουλιάδα» των προηγούμενων εβδομάδων σε όλους εκείνους που έσπευσαν να κατηγορήσουν τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Νεάπολης – Συκεών και τα αυτοδι-οικητικά στελέχη της Ν.Δ. για την επιλογή τους για τις δημοτικές εκλογές.
Επιλέξαμε το δρόμο της ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ, τη συμπόρευση με την τοπική κοινωνία, τη συστρά-τευση με νέους και άφθαρτους ανθρώπους, με νέες ιδέες. Συνεπείς με τις ιδέες μας απορρίψαμε τα κατεστημένα και την επιστροφή στο παρελθόν. Πιστεύουμε στην ανάγκη της κοινωνίας για ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ!
Ο κ. Ζιγκερίδης έκανε την ασφαλέστερη και πιο συμφέρουσα επιλογή για τον εαυτό του. Εμείς την ορθότερη για την κοινωνία και την πόλη μας. Του ευχόμαστε να συνεχίσει να εί-ναι πάντα το ίδιο… «συνεπής» στις ιδέες του και του αφιερώνουμε λίγους στίχους…"
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη