10 Απρ 2014

Κουριαννίδης: "Ο πολυτιμότερος συνεργάτης του Τζόρτζ Σόρος, δεν θα μπορούσε να τύχει πιο ιδανικής μεταχείρισης"

O επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη πόλη ελληνική» και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης, την πρόσφατη τροπολογία με την οποία ήρθη το κώλυμα εκλογιμότητας για τον κ. Μπουτάρη, δήλωσε τα εξής:


Με την (ν)τροπολογία τους απέδειξαν για άλλη μία φορά ότι η «δημοκρατία» (τους) δεν έχει αδιέξοδα! Αποδείχθηκε επίσης αυτό που μήνες τώρα λέμε και είναι πια κοινό μυστικό όλων των πολιτών, ότι δηλαδή όλοι εργάζονται για να έχει η Θεσσαλονίκη δήμαρχο και πάλι τον Γιάννη Μπουτάρη. Οι επιλογές όλων των κομμάτων αυτό καταδεικνύουν. Τόσο η προσχηματική υποψηφιότητα Καλαφάτη από τη ΝΔ, όσο και η αναιμική υποψηφιότητα Μηταφίδη από τον ΣΥΡΙΖΑ, δίπλα στις επίσης κομματικές (και επομένως περιορισμένης απήχησης) επιλογές του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής, αλλά και της απογοητευτικής πρότασης του κ. Καμμένου, στρώνουν το έδαφος για την επανεκλογή του κ. Μπουτάρη στον Δήμο. 
Ο «πολυτιμότερος συνεργάτης του Τζόρτζ Σόρος» (κατά δήλωση του ιδίου του δημάρχου Θεσσαλονίκης πριν λίγους μήνες, όταν εγκαινίασε το γραφείο του «ευαγούς» ιδρύματός του στην πόλη μας), δεν θα μπορούσε να τύχει πιο ιδανικής μεταχείρισης. Λογαριάζουν όλοι όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Τον Έλληνα πολίτη της Θεσσαλονίκης δηλαδή, που θα δώσει την απάντησή του στις 18 Μαΐου. Μια απάντηση ελληνική, μια απάντηση αξιοπρέπειας και ήθους, επιλέγοντας την παράταξή μας και οδηγώντας στην ανατροπή του σκηνικού της παρακμής και του ανθελληνισμού.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη