6 Απρ 2014

Πολλά παράπονα για τον δρόμο Έδεσσα - Θεσσαλονίκη σήμερα

Κλειστός για περισσότερο απο 2 ώρες με έλλειψη μηχανιμάτων της ΠΕ Πέλλας και με απουσία του νυν Αντιπεριφερειάρχη. Έβγαζε φωτο στην Αφετηρία της εκκίνησης του Μαραθώνιου ενώ ...
ο δρόμος ήταν από τις 5.30 p.m κλειστός. Δεν εστάλησαν μηχανήματα της περιφέρειας(ρωτήστε γιατί?) αρκέστηκε στο να  επικοινωνήσει καθυστερημένα υπηρεσιακός παράγοντας με το Δήμαρχο Πέλλας για να  σταλούν μηχανήματα του Δήμου Πέλλας αφού ο δρόμος είχε αποκλειστεί από την τροχαία από της 6- 8.30 p.m περίπου προς αποφυγήν ατυχημάτων. Ήμασταν τυχεροί λόγω της μεγάλης δύναμης της τροχαίας λόγο του Μαραθωνίου . Κακή διατομή ο δρόμος, χωρίς επικλήσεις, χωρίς αποστραγγιστικά τεχνικά για να φεύγουν τα νερά με αποτέλεσμα να λιμνάζουν στους δρόμους.
Είναι γνωστό το φυσικό ρέμα στο ύψος του Καπέλη αρμοδιότητας της περιφέρειας στο οποίο παροχετεύονται τα νερά από την εθνική οδό(θα έπρεπε να έχει καθαριστεί και όχι να βγάζει δελτία τύπου η Περιφέρεια στις 6/4/2014 και στις 1.34, 7 ώρες μετά για επιδείνωση καιρικών φαινομένων).
Το πρόβλημα είναι γνωστό και χρόνιο έχει σταλεί ρεπορτάζ και στο taxalia και από άλλον φίλο από την Έδεσσα (http://taxalia.blogspot.gr/2014/04/blog-post_3378.html).
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ





 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη