1 Απρ 2014

Ποιος είναι ο κυβερνητικός υποψήφιος στο Δήμο Θεσσαλονίκης;

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως... l'etat, c' est lui...


Καταγγέλλει σήμερα ο Χρήστος Μάτης:


Την εξαίρεση ΜΟΝΟ του Δήμου Θεσσαλονίκης από τη διαδικασία επιλογής διευθυντών και προϊσταμένων των υπηρεσιών που ισχύει για ΟΛΟΥΣ τους δήμους της χώρας, “χάρισε” στο Γιάννη Μπουτάρη, 7 βδομάδες πριν τις δημοτικές εκλογές, ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.
Πρόκειται για τον ίδιο υπουργό, που με άλλο έγγραφο του, πριν μόλις από 15 μέρες, προειδοποιούσε όλους τους δήμους ότι η μη εφαρμογή της διαδικασίας ”συνιστά σοβαρή παράβαση καθήκοντος”.
Είναι προφανές το μήνυμα που ο Υπουργός στέλνει στην αποκεντρωμένη διοίκηση, η οποία ελέγχει τη νομιμότητα των πράξεων των δήμων. Και μάλιστα σε μία στιγμή, που οι περιπτώσεις παράβασης καθήκοντος, οι οποίες εξετάζονται για το Δήμο Θεσσαλονίκης, αυξάνονται καθημερινά και στελέχη της υπηρεσίας με προϋπηρεσία και εμπειρία αναζητούν τρόπους να φύγουν, εξαιτίας του ασφυκτικού κλίματος που έχει δημιουργηθεί από τις παρεμβάσεις της διοίκησης.
Το μήνυμα του Υπουργού είναι: “Η νομιμότητα στο Δήμο Θεσσαλονίκης ελέγχεται a la carte”



Α ρε Μάτη, φωνή βοώντος εν τη ερήμω είσαι…


Υ.Γ.

Πάντως κύριε Μάτη, σε αυτό το σχόλιο χρειάζεται απάντηση από εσάς:

Κύριε Μάτη γιατί κοροιδεύτε τον κόσμο; Ο Μιχελάκης μαζί με τη Θεσσαλονίκη έχει και άλλους δήμους στο πιλοτικό πρόγραμμα που αναφέρεστε: Σκιάθος, Σπάρτη κλπ…έτυχε να είναι και η Θεσσαλονίκη! Μη το παίζεις και αντιστασιακός τώρα….
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη