26 Απρ 2014

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1 -4 (Μάρκους Μπεργκ στόρυ)

Ο Μάρκους Μπεργκ! Ο Σουηδός άσος με χατ-τρικ λοιπόν μετά από 18 χρόνια. (ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης 7-1 το 1996 η προηγούμενη φορά με τον Τσιάρτα να σκοράρει τρία τέρματα), κέρδισε τον ΠΑΟΚ... Δείτε τα βίντεο με φάσεις/δηλώσεις και... τα γκολ ;-(

Αναστασίου: «Χαρά και δικαίωση. Ήταν σημαντικό από την αρχή που πιστέψαμε πως μπορούμε να κάτι σημαντικό. Εμείς το πιστέψαμε από την αρχή, όχι όμως και κάποιοι άλλοι. Ευτυχώς τους διαψεύσαμε.Συγχαρητήρια στο κόσμο και των δύο ομάδων. Θέλω να αφιερώσω το τρόπαιο στον πρόεδρο, ο οποίος έχει περάσει πολλά».
Σταματόπουλος: «Αν χάνεις έναν τελικό με αυτό το σκορ είσαι πικραμένος και δε μπορείς να πεις πολλά. Το σημείο κλειδί για εμάς ήταν το διάστημα 35-45 που χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο συγνώμη στους οπαδούς μας που ταξίδεψαν τόσα χιλιόμετρα για να βρεθούν κοντά μας. Είχαμε απουσίες όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Πρέπει να βρούμε γρήγορα τα αποθέματα, να συνεχίσουμε στα πλέι οφ και να πετύχουμε τον επόμενο στόχο μας».

MVP του τελικού φυσικά ο Μάρκους Μπεργκ


 
 To penalty toy PAOK kai to 3-1


To 2-0 apo ton Berg

To 3-0 apo ton Kareli

sout Kace

Eukairia Salpiggidi

To 4-1 apo ton Berg 

Alafouzos Savidis
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη