9 Μαρ 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ taxalia! Διαβάστε το βιογραφικό υποψηφιότητας στο συνδυασμό του Γιάννη Μπουτάρη!

Διαβάστε για να μάθετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πως είναι το βιογραφικό εκείνων που ασπάζονται το όραμα του μπάρμπα Γιάννη για τη Θεσσαλονίκη!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ:

Υπόδειγμα βιογραφικού για τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μπουτάρη

Του Γιώργου Κωνσταντινίδη

Είμαι ακόμη συναισθηματικά φορτισμένος από την ανάγνωση της ανακοίνωσης του Γιάννη Μπουτάρη, σχετικά με την υποβολή βιογραφικών σημειωμάτων για την ανεύρεση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και εθελοντών της παράταξής του. Σας παραθέτω ένα μικρό απόσπασμα της ανακοίνωσης και είμαι σίγουρος ότι θα αισθανθείτε και εσείς την ίδια συγκίνηση με μένα, κυρίως όμως θα νοιώσετε ένα βαθύτατο αίσθημα ευθύνης για την προσφορά σας στο μέλλον της πόλης μας:
«Η Δημοτική Παράταξη “Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη” με επικεφαλής τον Γιάννη Μπουτάρη και με βάση το θετικό έργο που παρήγαγε την περίοδο 2011-2014, σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, θα διεκδικήσει την εντολή των Θεσσαλονικέων για μια νέα θητεία στη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης προκειμένου να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το πρόγραμμά της».
Έτσι, αποφάσισα να συνδράμω και εγώ στην επιλογή των πλέον κατάλληλων, οι οποίοι θα αποτελέσουν τους επόμενους συνεργάτες του για τη συνέχιση του μακρόπνοου έργου του. Πρόθεσή μου είναι να συμβάλλω στην ανεύρεση κυρίως νέων ανθρώπων. Ή έστω μεγαλύτερων ανθρώπων, επίλεκτων όμως μελών του κοινωνικού και επαγγελματικού στίβου της πόλης μας. Ελπίζω επίσης να βρεθούν και άνθρωποι έμπειροι, με γνώση άλλων προηγμένων πόλεων σε παγκόσμιο επίπεδο (Σαν Φρανσίσκο, κ.λπ.), σαν τον Αντιδήμαρχο κ. Ανδρέα Κουράκη για παράδειγμα.
Χωρίς να χρονοτριβώ περαιτέρω λοιπόν, παραθέτω ένα υπόδειγμα συνοπτικού βιογραφικού σημειώματος για όλους εκείνους τους υποψηφίους, που θα θελήσουν να εκπληρώσουν τα οράματα του κ. Γιάννη Μπουτάρη:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Όνομα
Γιόχαν
Επώνυμο
Φουχτέλογλου
Διεύθυνση Κατοικίας
Αυθαιρέτου & Παραθύρου γωνία
Ημερομηνία Γέννησης
8 Σεπτεμβρίου 1991
(Ημέρα Ανεξαρτησίας της χώρας των Σκοπίων)
Τόπος Γέννησης
Άγκυρα
Οικογενειακή Κατάσταση
Σύμφωνο Συμβίωσης
Σπουδές
  • Απόφοιτος του Τμήματος «Κομματικής Εναλλαγής» του Πανεπιστημίου της Σόφιας
  • Κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών Msc. «Specialization in the political vacuum (Εξειδίκευση στο πολιτικό κενό)» του Πανεπιστημίου του Βερολίνου
  • Κάτοχος διδακτορικού τίτλου Ph.D του Πανεπιστημίου του Μονάχου με τίτλο διατριβής «Supporting the Bourgeoisie (Στηρίζοντας τη Μπουρζουαζία)»
Ξένες Γλώσσες
Τουρκικά, Γερμανικά, Βουλγαρικά: άπταιστη γνώση
Επαγγελματική Προϋπηρεσία
Από την ολοκλήρωση των σπουδών μου έως σήμερα απασχολήθηκα ως Γυρολόγος σε διάφορα Πολιτικά Κόμματα, όπως ΚΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΔΗΜΑΡ και βεβαίως ΠΑΣΟΚ.
Ερευνητική Εμπειρία
  • Κύριος ερευνητής του Ερευνητικού Προγράμματος «Προοπτικές αόρατης εκπροσώπησης της Μεγαλοαστικής Τάξης και διασφάλιση της κυριαρχίας της στην κοινωνία», το οποίο υλοποιήθηκε μέσω χορηγιών
  • Μέλος της ερευνητικής ομάδας του έργου «Μελέτη συμπεριφοράς πολιτών για την παραπλάνησή τους», το οποίο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος ΕΣΠΑ
Σεμινάρια - Επιμόρφωση
  • Επιδοτούμενο Σεμινάριο Κατάρτισης με τίτλο «Πρακτικές μέθοδοι Νεποτισμού», το οποίο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ελληνογερμανική Συνέλευση και το Υπουργείο Εργασίας της Γερμανίας
  • Συμμετοχή σε πλήθος Συνεδρίων και Ημερίδων για θέματα Απευθείας Αναθέσεων
Κοινωνική Ενασχόληση
  • Τακτικός προσκεκλημένος των κεντρικών δελτίων ειδήσεων του MEGA, καθώς και των τηλεοπτικών εκπομπών του μεγαλο-δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη. Έχω υποβάλλει επίσης αίτημα στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 να με καλέσουν στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» (καλύτερος από μένα ο Καμίνης;)
  • Συνεντευξιαζόμενος στον τηλεοπτικό σταθμό TV100 και στην εφημερίδα «ΤΟ ΕΘΝΟΣ», στην οποία συχνά μάλιστα αρθρογραφώ
Δραστηριότητες – Χόμπι
  • Ποδήλατο (μέχρι τη δημιουργία των ποδηλατοδρόμων που έχουν εξαγγελθεί, δυστυχώς κάνω ποδήλατο τη ζωή συμπολιτών μου)
  • Παρελάσεις Gay Pride
  • Κυνήγι (ψηφοφόρων)
  • Ψάρεμα (υποψηφίων δημοτικών συμβούλων)

Καλή επιτυχία σε όλους…


Γιώργος Κωνσταντινίδης
Πιανίστας – Δικηγόρος
Συντονιστής Πολιτισμού «Ομάδας Δημιουργίας»


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη