23 Μαρ 2014

Μεγάλη κομπίνα στο facebook με "Βίντεο από το Μαλαισιανό αεροσκάφος". Χιλιάδες ηλίθιοι την πάτησαν!

Απατεώνες παρασύρουν ΗΛΙΘΙΟΥΣ χρήστες του facebook (δηλαδή το 90% των χρηστών του facebook που είναι ντιπ γίδια!), με μια ανάρτηση που λέει "Σοκαριστικό βίντεο, βρέθηκε το αεροπλάνο" κλπ. Η πλαστή φωτο είναι πιασάρικη, μόνο που κάνοντας κλικ στην εικόνα, ΦΥΣΙΚΑ και δεν βλέπεις κάποιο βίντεο, αφού...
οι απατεώνες σου λένε "μοιράσου το σύνδεσμο πρώτα για να δεις το βίντεο". Βίντεο φυσικά δεν υπάρχει (μυαλό θέλει; Αν υπήρχε θα το βλέπατε μέρα νύχτα στην τηλεόραση και όχι σε έναν άγνωστο ιστότοπο) και στη συνέχεια αν σας τρώει η περιέργεια, δίνετε πρόσβαση στη σελίδα σας στο facebook στους απατεώνες, ενώ νομίζετε ότι κατεβάζετε το βίντεο. Στην πραγματικότητα, οι ηλίθιοι που τσιμπάνε και τους τρώει ο κώλος από περιέργεια, ανακατευθύνονται σε μια άλλη ιστοσελίδα που υφαρπάζει τους κωδικούς τους και μετά ...ψάχνουν για λύτρα για να ξεκλειδώσουν τον υπολογιστή τους !
Μυαλό θέλει;
Δεν θα το είχε το βίντεο το CNN, το BBC, το MEGA, ο ΑΝΤ1 και το έχει κάποιος άγνωστος;

Αλλά δεν φταίνε οι απατεώνες. Φταίει αυτή η μάζα των ΗΛΙΘΙΩΝ του facebook, που ψοφάει για μαλακίες και "διαδίδει" πάντα και μόνο χοντρομαλακίες. Μόνο ! Με ιερή προσήλωση !

Ευτυχώς οι αναγνώστες του taxalia, ανήκουν στο 10% των έξυπνων χρηστών κι όχι στη μάζα με τα γίδια που "διαδίδουν".

περισσότερα για την απάτη εδώ


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη