27 Μαρ 2014

Η παράταξη του "Ξανθού" καρφώνει τον Τζιτζικώστα για τις "αποκαλύψεις" Καμμένου!

- "Ο Καμμένος επιβάλλει πολιτική ατζέντα στον Τζιτζικώστα".
- "Ο Καμμένος πήρε ό,τι ήθελε από τον απερχόμενο Περιφερειάρχη"


Μετά τη συνέντευξη του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στη σημερινή πρωινή εκπομπή του ANTENNA και τον  Γιώργο Παπαδάκη, ο συνδυασμός «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Τα όσα είπε σήμερα ο κ. Καμμένος είναι αποκαλυπτικά για τη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Ο Πάνος Καμμένος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όλες τις πτυχές της σχέσης αυτής. Αναφέρθηκε στο πώς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επέβαλλαν και επιβάλουν πολιτική ατζέντα στον κ. Τζιτζικώστα, αλλά και πώς αυτός, με θαυμαστή πιστότητα, εφαρμόζει την ατζέντα αυτή. Κάτι που φυσικά προκαλεί την μεγάλη ικανοποίηση του Πάνου Καμμένου, όπως τουλάχιστον αυτός την εξέφρασε στη σημερινή του συνέντευξη. Λυπούμαστε για την εξέλιξη αυτή. Λυπούμαστε όταν βλέπουμε νέους ανθρώπους να μην είναι συνεπείς. Λυπούμαστε όταν διαπιστώνουμε ότι νέοι πολιτικοί είναι πιο παλαιοκομματικοί από τις προηγούμενες γενιές».


Το απομαγνητοφωνημένο κείμενο:
Ακολουθούν οι δηλώσεις του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στη σημερινή συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ANTENNA.

Ερώτηση Γ. Παπαδάκη για την αποχώρηση των βουλευτών των ΑΝΕΛ, Χ. Γιαταγάνα και Κ. Γιοβανόπουλου
Π. Καμμένος: Εσείς καταλάβατε την ανακοίνωσή τους; Την πρώτη την καταλάβατε; Εγώ δεν την κατάλαβα, ούτε κανείς την κατάλαβε. Ποια ήταν τα πολιτικά αίτια της διαφωνίας για να φύγουν; Το μόνο αίτιο της διαφωνίας, που η κ. Γιαταγάνα εξηγεί με δεύτερη επιστολή, είναι η διαφωνία της στον κ. Τζιτζικώστα. Η μόνη της πολιτική διαφωνία την οποία η κ. Γιαταγάνα φαίνεται να εξηγεί, είναι ότι διαφωνούσε με τον κ. Τζιτζικώστα. Θα σας πω λοιπόν τι συμβαίνει με τον κ. Τζιτζικώστα. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποφάσισαν ότι σε κεντρικό επίπεδο θα στηριχτούν υποψηφιότητες στελεχών μας σε κάποιους δήμους και περιφέρειες, όπως ο κ. Χαϊκάλης στην Αττική ο κ. Καπερνάρος στην Αθήνα, η κ. Χρυσοβελλόνη στη Θεσσαλία, και ο Τέρενς Κουίκ στην Αν. Μακεδονία – Θράκη. Αυτοί είναι οι υποψήφιοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Από εκεί και πέρα, οι τοπικές κοινωνίες πρότειναν τη στήριξη κάποιον ψηφοδελτίων. Μεταξύ αυτών, ήταν να στηριχτεί και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Τζιτζικώστας. Πήγα ο ίδιος στη Θεσσαλονίκη και στην κοπή της πίτας έκανα ο ίδιος πρόταση στον Τζιτζικώστα, λέγοντας: Οι όροι για να στηριχτείτε, κ. Τζιτζικώστα, είναι να καταγγείλετε δημόσια το μνημόνιο και να φύγετε από τη Νέα Δημοκρατία, να παραδώσετε την κομματική σας ταυτότητα. Αυτό συμφωνήθηκε με τρεις βουλευτές και όλη τη βάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων που βρισκόταν εκεί. Την επόμενη μέρα, ο κ. Τζιτζικώστας βγήκε σε πρωινή εκπομπή και είπε ότι καταδικάζει το μνημόνιο και ότι καταγγέλλει την πολιτική του Αντώνη Σαμαρά και της Νέα Δημοκρατίας. Να σας πω και άλλα; Ήρθε και κοντά στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Βέβαια, υπήρχαν και άλλα θέματα για τη κ. Γιαταγάνα και το κυριότερο από αυτά ήταν το θέμα του χρυσού στη Χαλκιδική (… ). Εγώ με τον Πάχτα είμαι στα δικαστήρια. Για μένα είναι προϋπόθεση, ότι αυτός που θα στηριχτεί δεν θα υποστηρίζει την «Ελληνικός Χρυσός» και την καταστροφή της Χαλκιδικής (…). Για μας, δεν υπάρχει Τζιτζικώστας, αν δεν είναι σαφέστατο ότι ο περιφερειάρχης θα είναι κατά της «Ελληνικός Χρυσός» στη Χαλκιδική (…). Εμείς σε κανέναν δεν δίνουμε στήριξη, αν οι «κόκκινες γραμμές» μας έχουν παραβιαστεί έστω και κατά ένα χιλιοστό.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη