24 Μαρ 2014

Κι άλλος υποψήφιος χλευάζει το Σίμο Δανιηλίδη για τα προεκλογικά του "έργα"

"Ο απερχόμενος Δήμαρχος εξακολουθεί να πιστεύει ότι εμείς οι πολίτες είμαστε οι ιθαγενείς που πάλι θα ξεγελάσει μοιράζοντας καθρεφτάκια."
ΔΗΛΩΣΗ του υποψηφίου Δημάρχου Νεάπολης-Συκεών της Αυτόνομης Ριζοσπαστικής ..
Αυτοδιοίκησης κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΡΕΝΗ
«Οκτώ εβδομάδες πριν από τις Αυτοδιοικητικές εκλογές ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών αίφνης μετατράπηκε σε «απέραντο εργοτάξιο». Όλα τα συνεργεία του Δήμου βγήκαν στους δρόμους, ξύνουν τα οδοστρώματα στη Νεάπολη, κτίζουν πεζοδρόμια στα Πεύκα…κλπ
Τις προηγούμενες 200 εβδομάδες της τελευταίας θητείας του στο δημαρχιακό θώκο ο Σίμος Δανιηλίδης δεν είχε φαίνεται αναληφθεί ότι στα όρια του Δήμου του υπήρχαν οι χειρότεροι δρόμοι της Θεσσαλονίκης, ούτε ότι η έλλειψη πεζοδρομίων σε διάφορα σημεία των δημοτικών διαμερισμάτων υποχρέωνε τους πεζούς να παίζουν καθημερινά τη ζωή τους κορώνα-γράμματα για να φτάσουν στη δουλειά, το σπίτι ή το σχολείο τους.
Για να μην παρεξηγηθώ, χαίρομαι που έστω και τώρα-έστω και στο πόδι- γίνονται κάποια βελτιωτικά έργα.
Θλίβομαι όμως βλέποντας έναν άνθρωπο που οι δημότες τίμησαν επί δύο δεκαετίες με την ψήφο τους , να τους ανταμείβει με μια τόσο κραυγαλέα προσβολή της νοημοσύνης τους. Ο απερχόμενος Δήμαρχος εξακολουθεί να πιστεύει ότι εμείς οι πολίτες είμαστε οι ιθαγενείς που πάλι θα ξεγελάσει μοιράζοντας καθρεφτάκια.
Φτάνει πια!
Σύντομα, θα καταλάβει ότι ήρθε η ώρα της αποκαθήλωσης του συστήματος-καθεστώτος που επέβαλε στο Δήμο μας».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΡΕΝΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών

Βαριές καταγγελίες Χατζησάββα για προεκλογικά έργα του Σίμου Δανιηλίδη

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη