17 Φεβ 2014

Άνω κάτω το ΠΑΣΟΚ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ θυμίζουν εκείνο το τραγούδι που λέει: "Πιο χαμηλά, Λόλα, πιο χαμηλά Λόλα, μαζί σου κι άλλο πέφτω χαμηλά...". Με το καλό και υπό του μηδενός!


Μια ομάδα υπό τον γραμματέα Περιφερειακής Επιτροπής Κ. Μακεδονίας, Χρόνη Μακρίδη, το κομματικό στέλεχος, Χρήστο Παπαστεργιου και τον Γιάννη Μαγκριώτη κατέλυσαν όλα τα αρμόδια όργανα και κινούνται αυτοβούλως χωρίς καμιά θεσμική έγκριση για να χρίσουν με το "έτσι θέλω" υποψήφιο τον Παπαστεργίου στη Κεντρική Μακεδονία.

Έχουν απορρίψει όλες τις προτάσεις (Καϊλή, Τόλκα, Πάνα) που ήταν οι κεντρικές επιλογές για να είναι υποψήφιοι και κινούνται τραβώντας τις διαδικασίες χρονικά για να χρίσουν το Παπαστεργίου χρεώνοντας τους ως επιλογή Βενιζέλου χωρίς καμία ενημέρωση του προέδρου.

Οι αντιδράσεις στην τελευταία διαδικασία ήταν μεγάλες, αλλά αυτοί συνεχίζουν πληροφορίες αναφέρουν ότι ομάδα στελεχών θέτει βέτο στις κινήσεις των συγκεκριμένων και απειλεί με διάσπαση καταλογίζοντας ευθύνες στο Μακρίδη για αυταρχισμό και αποφάσεις σε κλειστά γραφεία και καμία επαφή με τις περιφερειακές οργανώσεις.

Το ΠΑΣΟΚ στη Κεντρική Μακεδονία έχει πολύ μικρό ποσοστό και οποιαδήποτε αποτυχία θα τη χρεωθεί πολιτικά ο Βενιζελος.  Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν την ανάγκη για συντήρησής τους και οι αντιδράσεις θα είναι μεγάλες.

Άραγε οι 58 της Θεσσαλονίκης, που πάνε να συνεργαστούν με την παλαιοκοματική τους, ξέρουν τη πραγματικότητα;

Πρασινοφρουρός
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη