24 Φεβ 2014

Σάλος με τη "δημοσκόπηση" της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου

Μια πρωτότυπη δημοσκόπηση, που "χαλάει κόσμο" κάνει στην προσωπική της σελίδα στο facebook η δημοσιογράφος και πρώην υποψήφια βουλευτής Μελίνα Καραπαναγιωτίδου. Ζητά από τους...
διαδικτυακούς της φίλους, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι περισσότεροι "επώνυμοι" Θεσσαλονικείς, τη γνώμη τους, για το αν θα πρέπει να συμμετάσχει στις επερχόμενες δημοτικές ή περιφερειακές εκλογές.
Η ανταπόκριση στην πρόσκληση της διευθύντριας της εφημερίδας ΚΑΡΦΙΤΣΑ, είναι πολύ μεγάλη, τα σχόλια αυτή την ώρα είναι 73 και οι περισσότεροι φίλοι της, την προτρέπουν να κατέβει αυτόνομα, ως υποψήφια Δήμαρχος. 
Ξεχνούν βέβαια οι φίλοι της, ότι για να κατέβεις για Δήμαρχος, δεν αρκεί να θέλεις, πρέπει και να μπορείς !  Να μπορείς να συμπληρώσεις συνδυασμό δηλαδή, πράγμα που είναι τρομερά δύσκολο, αυτές τις εποχές. 
Και να έχεις και πάνω από 1.000.000 ευρώ σε μετρητό (μετρητό, για τα "μαύρα"), για να ανταγωνιστείς ως ανεξάρητος,  άτομα που στηρίζονται από κόμματα. 

Ασφαλώς και δεν μπορεί να συμπληρώσει συνδυασμό ένας ανεξάρτητος υποψήφιος, οπότε είναι αδύνατο με αυτό το νομοθετικό καθεστώς, να δούμε την κ.Καραπαναγιωτίδου, υποψήφια Δήμαρχο (αν και κάποια στιγμή, η Θεσσαλονίκη πρέπει να αποκτήσει γυναίκα δήμαρχο και η "πόντια" είναι ό,τι πρέπει γιατί είναι πολύ -πάρα πολύ- σκληρό καρύδι). Μπορεί να τη δούμε πάντως, υποψήφια δημοτική σύμβουλο, άγνωστο σε ποιό συνδυασμό (αποκλείεται ο συνδυασμός Μπουτάρη (αν και ο Δημαρέλος του Μπουτάρη της ζητά να συμμετάσχει εκεί, αλλά και πολλοί άλλοι στην "Πρωτοβουλία"θα χοροπηδούσαν από τη χαρά τους αν πήγαινε) και ΚΚΕ, οπότε μένουν οι σχηματισμοί του ΣΥΡΙΖΑ (δύσκολα), του Καλαφάτη (πολύ πιθανό), του Μάτη (δύσκολο αλλά όχι αδύνατο καθώς υπήρξαν συνάδελφοι στη δημοσιογραφία), ή κάποιου άλλου ανεξάρτητου, αλλά όχι  αριστερίζοντος συνδυασμού, καθώς η ίδια είναι οπαδός της φιλελεύθερης παράταξης).

ο διάλογος από εδώ: https://www.facebook.com/melinakarapanagiotidou


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη