27 Φεβ 2014

Παρανοϊκές δηλώσεις Σκοπιανού επιστήμονα εναντίον της Ελλάδας ! (βίντεο)

Κάθε συνωμοσιολογία που έχει υπάρξει μέχρι τώρα στον πλανήτη, μοιάζει ανέκδοτο, μπροστά σε αυτά που υποστηρίζει ο βαψομαλλιάς Dr. Petar Popovski.
Δεν περιγράφονται αυτά που λέει ο Σκοπιανός καθηγητής ! Η θεωρία των ψεκασμών και των Νεφελίμ, που βγαίνουν από την Κοίλη Γη για να μας κατατροπώσουν είναι μνημείο εγκυρότητας, μπροστά στα όσα εκστομίζει ο κύριος καθηγητής! Με λίγα λόγια:

Ελληνικές (μυστικές υπηρεσίες;) -υποστηρίζει ο θεόμουρλος- δολοφόνησαν, δηλητηρίασαν και εξόντωσαν σε εικονικά τροχαία ατυχήματα, Σκοπιανούς και ..Έλληνες μελετητές, που αποκάλυψαν αρχαιολογικά ευρήματα και κείμενα που αποδεικνύουν ότι οι σημερινοί Σκοπιανοί είναι απόγονοι του Μ.Αλεξάνδρου (κι εμείς κάφροι από τα βάθη της Αφρικής).


Το ξανάπαμε πολλές φορές στο taxalia: όταν η κρατική τηλεόραση της γείτονος ποτίζει με τέτοιο δηλητήριο τους άμοιρους κατοίκους της ήσυχης γειτονικής χώρας, τι συμφωνία για το όνομα μπορεί να επιτευχθεί; Προσπαθήσατε ποτέ να πείσετε κάποιον που πιστεύει ότι μας ψεκάζουν, ότι δεν είναι αλήθεια; Προσπαθήστε και θα καταλάβετε...

Κάπως έτσι κινείται η θεωρία του τρελού για δέσιμο "επιστήμονα", η οποία όμως προβλήθηκε όπως βλέπετε από το κρατικό κανάλι των Σκοπίων !

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη