24 Φεβ 2014

Μάτης: Η βελτίωση της ζωής των πολιτών δεν έχει κομματική απάντηση!

Το πλαίσιο της ιδρυτικής διακήρυξης και την οργανωτική δομή της παράταξης “ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΜΑΣ” ενέκριναν τα μέλη και οι φίλοι της που συναντήθηκαν χθες.

Παράλληλα αποφασίσθηκε η διενέργεια δημοσίων εκδηλώσεων και ενημερωτικών συναντήσεων στις γειτονιές της πόλης.

Το κείμενο της διακήρυξης και η επόμενη ομάδα των υποψηφιοτήτων θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη τύπου που θα δοθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Κλείνοντας τη συνάντηση, ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Χρήστος Μάτης, είπε:

Η βελτίωση της ζωής των πολιτών
δεν έχει κομματική απάντηση!
“Το τοπίο των επόμενων δημοτικών εκλογών έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Τα κόμματα καλούν τους κατοίκους του Δήμου Θεσσαλονίκης να επιλέξουν ποιο κομματικό ψηφοδέλτιο θα εξασφαλίσει καλύτερη πόλη, όταν βγαίνουν από το κατώφλι του σπιτιού τους. Δυστυχώς δίνουν απάντηση σε λάθος ερώτημα. Η βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών δεν έχει κομματικό χρώμα. Θέλει ευαισθησία, γνώση και καλά μελετημένες απαντήσεις χωρίς εξαρτήσεις από συμφέροντα και ''υποχρεώσεις για τακτοποιήσεις ημετέρων”.

Αυτές θα καταθέσουμε και θα προσπαθήσουμε να πείσουμε, ότι με τη δράση των πολιτών και τη δύναμη του πραδείγματος της διοίκησης μπορεί να γίνει η Θεσσαλονίκη, ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΜΑΣ!”

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Αύριο στις 4 ο κ.Μάτης θα συναντηθεί με το γενικό πρόξενο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, Κύριο Dr. von Voss.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη