19 Φεβ 2014

Εξηγήσεις από Μπουτάρη για τη Γκαμπριέλα Σάινερ ζητά και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ

Δουλειά στην παρέα του TEDx βρήκε ο Μηταφίδης...
Ανακοίνωση σχετικά με τις καταγγελίες του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Χρήστου Μάτη, οι οποίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Μπουτάρης διόρισε τη σύντροφό του στο ...
γραφείο της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας (διαβάστε κι ΕΔΩ), εξέδωσε η παράταξη «Θεσσαλονίκη- Ανοιχτή Πόλη» του Τριαντάφυλλου Μηταφίδη.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Εύλογα ερωτήματα γεννούν για τη διοίκηση Μπουτάρη δημοσιεύματα στο διαδίκτυο αλλά και επίσημη ανάρτηση στη «Διαύγεια» για απευθείας ανάθεση έργου, στο πλαίσιο της «Θεσσαλονίκη-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014», που αποπνέει «άρωμα» νεποτισμού, καθώς σχετίζεται με το στενό περιβάλλον του δημάρχου. Μια ανάθεση τυπικά νόμιμη αλλά ηθικά επιλήψιμη, που επιπλέον απαξιώνει υπηρεσίες του δήμου, καθώς τις θεωρεί ανεπαρκείς για τη διεκπεραίωση της παραπάνω διοργάνωσης.

Καθώς ο Δήμος Θεσσαλονίκης πληρώνει ακόμη όχι μόνο τα οικονομικά αλλά και τα ηθικά «σπασμένα» του φαύλου καθεστώτος Παπαγεωργόπουλου – μια υπόθεση που ήδη κρίνεται σε δεύτερο βαθμό από τη Δικαιοσύνη - θεωρούμε απαραίτητο και επείγον ο Δήμαρχος και η παράταξή του να πάρουν θέση για την επίμαχη απευθείας ανάθεση.

Επειδή, μάλιστα, έχει ξεκινήσει άτυπα μεν επί της ουσίας δε η προεκλογική περίοδος, πρέπει τέτοιου είδους δημοσιεύματα να απαντώνται αμέσως όχι με γενικόλογες υπεκφυγές ή «μαγκιές» αλλά με τεκμηριωμένες απαντήσεις. Η πόλη δεν αντέχει άλλα σκάνδαλα, μικρά ή μεγάλα, που αφορούν σε διαχείριση δημόσιου χρήματος, όταν πάρα πολλοί / ές συμπολίτες / σες μας αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.
Η «Θεσσαλονίκη - Ανοιχτή Πόλη», ελπίζει να μη χρειαστεί να επανέλθει επί του θέματος.

δείτε και: Ο κυρ Γιάννης φρόντισε το κορίτσι του;

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη