14 Φεβ 2014

Για αυτό ο κόσμος μισεί τα ΜΜΕ και αποκαλεί τους δημοσιογράφους "αλήτες, ρουφιάνους"

Η ίδια ιστορία προσπάθειας χειραγώγησης, επαναλαμβάνεται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Ο υποψήφιος που έχει λεφτά και "άκρες" στις εταιρείες δημοσκοπήσεων, βγάζει από την τσέπη (την οποία κανένας εισαγγελέας δεν ελέγχει, πόθεν έσχες κλπ, δεν ελέγχονται για κάποιους) 20-30 χιλιαρικάκια και "παραγγέλλει" μια δημοσκόπηση. Ο λιγούρης δημοσκόπος....
τσεπώνει το 20άρικο και εκδίδει (εκδίδει, δεν διενεργεί, αφού δεν ελέγχεται) ωραία χρωματιστά πινακάκια, που βγάζουν τα αποτελέσματα, που θέλει ο υποψήφιος (δεν κάνουν όλοι τέτοια κόλπα, συνήθως οι "δράστες" ανήκουν στο χώρο των φίλων του Σόρος, όλου αυτού του συστήματος που εφαρμόζει παγκοσμίως την τεχνογνωσία χειραγώγησης).

Στη συνέχεια, την πέτσινη δημοσκόπηση δημοσιεύει ένα site ξεπεσμένου ή ξεπεσμένης δημοσιογράφου, που έχασε την καριέρα της στην τηλεόραση και θέλει να ακουστεί. Να "παίξει".

Στη συνέχεια ο υποψήφιος ή το υπερσύστημα που στηρίζει τον υποψήφιο, χώνει άλλα 20-30 χιλιαρικάκια σε ένα κανάλι για να παίξει τη δημοσκόπηση με τον απαραίτητο τίτλο. Αν παίξει και ως πρώτη είδηση, μπορεί να ανέβει το ποσό.
Έτσι, βλέπουμε π.χ. δημοσκόπηση στο "α" κανάλι (ή στο "β") με υπέρτιτλο "Προβάδισμα Καμίνη, σκληρή μάχη Σπηλιωτόπουλου - Κακλαμάνη".
Έτσι, η ψεύτικη δημοσκόπηση, φτάνει, μέσω της πανίσχυρης TV σε κάθε ελληνικό σπίτι. Το κρίσιμο σημείο είναι η τηλεόραση.Κανένα άλλο μέσο δεν μπορεί να επηρεάσει. 
Η γιαγιά και ο παππούς, που βλέπουν εκείνη την ώρα τηλεόραση, γίνονται παθητικοί δέκτες και εκλαμβάνουν την πληρωμένη διαφήμιση, ως ΕΙΔΗΣΗ.
Εδώ είναι η τεράστια ευθύνη των δημοσιογράφων και η ανηθικότητά τους.
Την ίδια ώρα, στο ελεύθερο διαδίκτυο, σε ΟΛΕΣ τις δημοσκοπήσεις, ο Καμίνης (π.χ.) είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ !

Ποιά είναι η αλήθεια;

Ότι όντως είναι τελευταίος, αυτή την ώρα!
Μόνο που, η γιαγιά και ο παππούς που ακούνε συνεχώς "προβάδισμα Φούφουτου" "μπροστά ο Φούφουτος" "εκλέγεται άνετα ο Φούφουτος" από την τηλεόραση, υποβάλλονται σε μια διαδικασία αυθυποβολής και διέγερσης να πάνε να ψηφίσουν τελικά τον Φούφουτο, ενώ αρχικά είχαν αποφασίσει να ψηφίσουν Τρεχαγυρευόπουλο.

Κι έτσι, οι διαπλεκόμενοι καναλάρχες, όλο αυτό το σάπιο σύστημα που ρουφάει σαν βδέλλα το αίμα του ελληνικού λαού, κατσικώνουν στον σβέρκο του λαού, φούφουτους.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη