5 Φεβ 2014

Ντοκουμέντα: έτσι έγινε η υπεξαίρεση στο Δήμο Θεσσαλονίκης!

- Συγκλονιστικά στοιχεία κατατέθηκαν σήμερα στο Δικαστήριο.
- Δείτε τα με τα μάτια σας για να καταλάβετε πώς οι αρμόδιοι (δεν) ερεύνησαν την υπόθεση για να αποδώσουν Δικαιοσύνη.

Στη πάνω φωτογραφία βλέπετε φωτοτυπία από το ημερήσιο βιβλίο πληρωμών του Διευθυντή της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τη συγκεκριμένη μέρα φαίνεται ότι ο Σαξώνης παίρνει για πληρωμές περίπου 1,1 εκ. δρχ. (αν δεν το βλέπετε καλά κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για να μεγαλώσει).

Δείτε όμως και την επόμενη εικόνα...


Είναι φωτοτυπία από την κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού του Παναγιώτη Σαξώνη. Τί φαίνεται; Ότι την ίδια μέρα που πήρε τα λεφτά πήγε και το κατέθεσε στον προσωπικό τραπεζικό του λογαριασμό!






Και πότε έγινε η συγκεκριμένη κίνηση;
Τον Οκτώβριο του 1998, δηλαδή δύο μήνες πριν ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος καθίσει στην καρέκλα του Δήμου Θεσσαλονίκης!
Για τους άπιστους υπάρχουν ακόμη δεκάδες ντοκουμέντα. Δείτε ακόμη ένα:
Τον Ιανουάριο του 1998 (δηλαδή 12 μήνες πριν αναλάβει ο Παπαγεωργόπουλος), ο Σαξώνης χρεώνεται για πληρωμές ένα ποσό λίγο κάτω από 450.000 δραχμές. Δείτε το βιβλίο- αρχείο του Διευθυντή.





Και τί τα κάνει; Μα, τα καταθέτει στον τραπεζικό λογαριασμό της συζύγου του, στο υποκατάστημα της ίδιας Τράπεζας, που βρίσκεται δίπλα στο τότε Δημαρχείο! Δείτε το αντίγραφο της κίνησης του τραπεζικού της λογαριασμού της ίδιας ημέρας!





Αυτά τα στοιχεία κατέθεσε σήμερα στο Δικαστήριο η συνήγορος του τέως Δημάρχου Αλέκα Τσάκου- Μαύρου. Και συντάραξε τους πάντες! Αφού αυτά αποδεικνύουν ότι ο Σαξώνης έκλεβε μόνος, τα χρήματα που υπεξαιρούσε τα διακινούσε από τραπεζικούς λογαριασμούς και όλα αυτά χωρίς να έχει την παραμικρή βοήθεια από πρόσωπα που εκείνη την εποχή δεν περνούσα ούτε έξω από το Δημαρχείο...
Συνεπώς η συνέργια για την οποία έπεσαν καταδίκες πάει περίπατο...
Επίσης, προκύπτουν μία σειρά από ερωτήματα που απειλούν ευθέως την αξιοπιστία της έρευνας που έγινε τόσο από την Αναστασία Τσεμπερά όσο και από άλλους παράγοντες!
Είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοια αδιάσειστα στοιχεία και η κ. Τσεμπερά να μην τα έχει εντοπίσει;
Είναι δυνατόν να αγνοεί τέτοια ντοκουμέντα και να επιμένει ότι η υπεξαίρεση είχε αρχίσει μόλις η διοίκηση Παπαγεωργόπουλου ανέλαβε τα καθήκοντά της;
Είναι ποτέ δυνατό να μην αναζήτησε ποτέ τέτοια απλά στοιχεία;
Γιατί; Επειδή δεν το σκέφτηκε; Ή επειδή ήθελε να προσανατολίσει την έρευνα σε συγκεκριμένα πρόσωπα για να παιχτούν άλλα παιχνίδια;
Και εάν δεν έψαξε αυτά τα στοιχεία τότε τί έψαχνε επί τρία χρόνια, που διήρκησε η έρευνά της;
Δείτε παρακάτω κάποια από τα έγγραφα που κατατέθηκαν σήμερα στο Δικαστήριο και αφορούν τις χρεώσεις του Σαξώνη από το βιβλίο του Διευθυντή του και τις καταθέσεις του στην Τράπεζα.


















ΧΕΝ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη