15 Φεβ 2014

Δείτε πόσο είναι το ποσοστό των ανθρώπων που πιστεύουν ότι προηγείται ο Καμίνης

Τηλεοπτικός σταθμός, έκανε κάτι πολύ έξυπνο, μετά την αστεία δημοσκόπηση αστείας εταιρείας, που έχει χάσει πλήρως το όποιο κύρος είχε, αφού ανέλαβε εργολαβικά την στήριξη δύο δημάρχων του...
Σόρος. Έτσι, το κανάλι ρώτησε τους δικούς του τηλεθεατές, αν πιστεύουν ότι η δημοσκόπηση αντιπροσωπεύει την αλήθεια. Και δείτε πόσοι επείσθησαν από την ψευτοδημοσκόπηση εταιρείας, που μετά τη Θεσσαλονίκη και την επική ιλαροτραγωδία, όπου μας είπε ότι τον Μπουτάρη τον θέλει το 101% των Θεσσαλονικέων, βάλθηκε να χαρίσει γέλιο και στην Αθήνα, με τις αστείες δημοσκοπήσεις της, που την έκαναν περίγελο στον κλάδο των δημοσκόπων, αλλά και σε κάθε πολίτη, πλην τελείως ηλιθίων, που "χάφτουν" τις μπούρδες της εταιρείας, που πασσάρει ως "δημοσκοπήσεις" :


Για αυτό ο κόσμος μισεί τα ΜΜΕ και αποκαλεί τους δημοσιογράφους "αλήτες, ρουφιάνους"


Υ.Γ. Όποιος τολμάει, ας κάνει μια διαδικτυακή δημοσκόπηση σε ξένο σέρβερ (addpoll, polldady κλπ), με κλείδωμα ip και cookies, για να δει ποιόν θα ψηφίσει ο κόσμος για Δήμαρχο Αθήνας. Αν πάρει πάνω από 3% ο Καμίνης αυτή την εποχή, σε οποιαδήποτε ανεξάρτητη δημοσκόπηση, να μου τρυπήσετε τη μύτη.

Β.Π.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη