14 Ιαν 2014

Άντε πάλι με τις μούφες του facebook και το παιδάκι απ΄τη Συρία

Η ΑΠΑΤΗ με την "φωτογραφία με το παιδάκι που συγκλονίζει με τα λόγια του πριν πεθάνει!!!"
Κυκλοφορεί το παρακάτω κείμενο από λίγα κακά ιστολόγια και πολλούς μαλάκες με groups στο facebook, όπου γίνεται σφαγή για τον "πιασάρικο" τίτλο, που θα οδηγήσει σε "like" :

Το αγοράκι που συγκλονίζει με τα λόγια του λίγο πριν ξεψυχήσει. Συγκλονιστικά είναι τα λόγια που φέρεται να είπε ένα 3χρονο αγοράκι από τη Συρία, λίγο πριν ξεψυχήσει. Όπως αναφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσης, το 3 ετών αγοράκι, τραυματίστηκε θανάσιμα και λίγα λεπτά πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, φέρεται να είπε με δάκρυα στα μάτια: «Θα σας μαρτυρήσω όλους στο Θεό… Θα του τα πω όλα…» Η φωτογραφία στην οποία εικονίζεται, είναι η τελευταία που τραβήχτηκε, στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε με σοβαρά εσωτερικά τραύματα και πολλαπλά κατάγματα.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (link) σύμφωνα με τον Έλληνα Φωτογράφο Άρη Μεσσήνη και το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων που είναι ο ιδιοκτήτης της Φωτογραφίας είναι ότι απεικονίζεται ένα παιδάκι που λαμβάνει ιατρική φροντίδα καθώς είναι θύμα τραυματισμού από βλήματα που εκτοξεύονται από ελικόπτερα αδιακρίτως από το Συριακό Καθεστώς κατά αμάχων στην πόλη Σαΐφ αλ-Dawla και αυτό έγινε στις 24 Αυγούστου 2013

http://www.periodiko.net/?p=10874

σχόλιο taxalia: Η φύση του facebook είναι τέτοια, που ουσιαστικά αποτελεί ένα χώρο "διαγωνισμού μαλακίας". Στις σελίδες, γκρουπς κλπ, διάφορα 20χρονα παιδάκια, προσπαθούν να βγάλουν χαρτζιλίκι, γράφοντας τέτοιες φανφαρόνικες μαλακίες, για να γίνεται η "κοινοποίηση/share" και να μεγαλώνει ο αριθμός των μελών του group.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη