2 Ιαν 2014

Ξαναχτυπάει ο Μπουτάρης : Οι Θεσσαλονικείς είναι χωριάτες, λείπουν μόνο τα αρνιά από τα μπαλκόνια !!

Μετά τη Χαλκιδική που για τον κυρ Γιάννη είναι ''κωλοχώρι'' χωρίς τη Θεσσαλονίκη, ο δήμαρχος της πόλης χαρακτηρίζει χωριάτες και τους Θεσσαλονικείς !!

Συνέντευξη παραχώρησε σε free press της Θεσσαλονίκης ο κυρ Γιάννης όπου μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να υπεραμυνθεί της επιλογής του να αφήσει την πόλη αστόλιστη τις γιορτές, ξεχνώντας να πει όμως ότι με δική του απόφαση ξήλωσε τον διάκοσμο που υπήρχε, παρόλο που αυτός είχε εγγύηση ως το 2020, γιατί απλά δεν του άρεσε.
Επανέλαβε τα χιλιοειπωμένα, δήθεν εναλλακτικά, ότι για τη νοοτροπία της πόλης φταίει ο προηγούμενος δήμαρχος, ότι θα αλλάξει όλους τους αντιδημάρχους του εφόσον ξαναεκλεγεί, ζήτησε να εφαρμοστεί δακτύλιος για τα ΙΧ στο κέντρο και έδειξε την εκτίμησή του για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, γι' αυτούς που τον εξέλεξαν δήμαρχο δηλαδή:
«Δεν μπορώ να μας χαρακτηρίσω Ευρωπαίους. Η αποθέωση της Θεσσαλονίκης θα είναι να έχει ο κόσμος αρνιά στα μπαλκόνια του. Είμαστε κομπλεξικοί με την πρωτεύουσα και χωριάτες σε σχέση με την πόλη μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπουτάρης

Να τον χαιρόμαστε όλοι οι Θεσσαλονικείς και το Μάιο να μην ξεχάσουμε να επιβεβαιώσουμε το ρητό:  ''Κατά το λαό και οι ηγεσίες''
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη