23 Ιαν 2014

Η οδική βοήθεια αρνήθηκε να τη βοηθήσει...

...επειδή το πορτοφόλι της ήταν κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο όπως και το 17 μηνών παιδί της!


Κι αν νομίζετε πως αυτό θα συνέβαινε μόνο στην Ελλάδα κάνετε λάθος! Στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, μία 36χρονη μητέρα κλειδώθηκε έξω από το αυτοκίνητό της, μέσα στο οποίο βρισκόταν το 17 μηνών κοριτσάκι της αλλά και το πορτοφόλι της! 

Σταμάτησε ένα φορτηγό μιας οδικής βοήθειας και ζήτησε να την βοηθήσει αλλά οι υπάλληλοι της αρνήθηκαν. Η 36χρονη μητέρα έβαλε τα κλάμματα. 
Επικοινώνησε από κάποιο τηλέφωνο με την Οδική η οποία της είπε πως έπρεπε να κάνει την πληρωμή από το τηλέφωνο, μέσω πιστωτικής κάρτας, αλλά τους εξήγησε πως δεν μπορούσε αφού το πορτοφόλι της βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο!
Της είπαν να τηλεφωνήσει σε κάποιον γνωστό της να κάνει την πληρωμή αλλά τους εξήγησε πως αδυνατούσε, αφού δεν ήξερε κανένα τηλέφωνο απ'έξω και το κινητό της ήταν μέσα στο αυτοκίνητο!
Της είπαν ότι δεν μπορούσαν να την εξυπηρετήσουν αδιαφορώντας για το παιδί που έκλαιγε εγκλωβισμένο μέσα στο αυτοκίνητο. "Αηδίασα από την συμπεριφορά τους! Δεν θα τους ξεγελούσα, ήμουν απελπισμένη!" λέει σήμερα. 
Ένας μάρτυρας πήρε τηλέφωνο την οδική, στην οποία ήταν ο ίδιος εγγεγραμμένος αλλά του είπαν πως πρέπει η ίδια η παθούσα να είναι μέλος. Τελικά ένας οδηγός φορτηγού έσπασε το παράθυρο του αυτοκινήτου κι έτσι μπόρεσε η 36χρονη να απεγκλωβίσει το μόλις 17 μηνών, μονάκριβο παιδί της. 

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη