13 Ιαν 2014

Η Χαζή Ξανθιά τα πήρε κρανίο!

Είπαμε, χαζή χαζή αλλά και η υποκρισία έχει τα όριά της!

Διάβασα σήμερα σε διάφορες εφημερίδες την "είδηση" πως η βουλευτής του Σύριζα Δ. Χαραλαμπίδου αποχώρησε από "το κοπή τη πίτα" του ΕΕΘ όταν πληροφορήθηκε πως βρίσκεται εκεί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αντ. Γρέγος. Δεν συμπαθώ την Χρυσή Αυγή, κυρίως για λόγους αισθητικής, αλλά αυτή η υποκρισία μου καίει τα εγκεφαλικά κύτταρα πιο πολύ κι από το 40άρι οξυζενέ της βαφής.

  • Δεν είδα κανέναν Συριζίτη να φεύγει από τα κανάλια που είναι πλέον και αποδεδειγμένα μπλεγμένα σε τεράστια οικονομικά σκάνδαλα και συνεχίζουν να φυτοζωούν σε βάρος των πολιτών. 
  • Δεν είδα την κα. Χαραλαμπίδου να αποχωρεί από τον Σύριζα που έχει μαζέψει όλα τα απόνερα του ΠΑΣΟΚ που αποτελούν συνώνυμο της λαμογιάς, τους ρουσφετιού και της μίζας. 
  • Δεν είδα τους Συριζίτες να αποχωρούν  από χώρους που βρίσκονται άνθρωποι άλλων πολιτικών χώρων που όλοι ξέρουμε πως μπλέκονται σε τεράστια σκάνδαλα και που υπό άλλες συνθήκες θα καταδικάζονταν για εσχάτη προδοσία. 
  • Μη μου πείτε πως "οι Χρυσαυγίτες είναι δολοφόνοι" γιατί και οι της 17 Νοέμβρη είναι δολοφόνοι όπως και πολλά άλλα καλόπαιδα που υποστηρίζει ο Σύριζα.

Άσε μας πρωί πρωί κουκλίτσα μου!

Η Χαζή Ξανθιά




 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη